Šport
25683 ogledov

Đokovića so izgnali, zdaj pa ravnajo tako

Alexander Zverev US Open Epa
Igralci so nezadovoljni z ukrepi v Melbournu.

Olimpijski prvak Alexander Zverev je v sagi med avstralskimi oblastmi in Novakom Đokovićem podprl slednjega, Nemec pa je zdaj še bolj prepričan, da je bil izgon prvega igralca sveta le nabiranje političnih točk.

"Melbourne je poln pozitivnih primerov, vendar je nam igralcem vseeno dovoljeno, da odhajamo izven teniškega kompleksa in hotela, da se prehranjujemo v restavracijah... Bilo je nekaj primerov koronavirusa med igralci pred turnirjem in prepričan sem, da je tudi zdaj tako, ampak preprosto nas ne testirajo. Če bi nas, bi bilo sigurno več pozitivnih primerov kot jih je zdaj," je dejal nemški teniški igralec.

"Tu sem, da igram. Okoli mene je veliko okuženih in zato ne odhajam ven, ne jem po restavracijah. Sem samo v hotelski sobi ali na treningih. Ne želim tvegati in sem si sam napravil nekakšen mehurček. Želim si dati največjo možnost za zmago, če dobim koronavirus, je vsega konec," je še povedal zdaj eden največjih favoritov za osvojitev prvega grand slam turnirja sezone.

Med tistimi, ki so nezadovoljni s početjem organizatorjem je tudi domači teniški igralec Bernard Tomic, ki je kvalifikacije za OP Avstralije odigral okužen: "Ne morem verjeti, da nikogar ne testirajo. Igralcem je dovoljeno stopiti na teren že po hitrem testu , ki ga naredijo v sobi. PCR testov sploh ni." 

Komentarjev 4
  • Avatar Dammliona
    Dammliona 00:10 22.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • smoljo 20:06 21.januar 2022.

    Ce bi bli zdaj fair playerji bi bojkotirali AO ....

  • si_rob 16:26 21.januar 2022.

    Ni kaj dodati!!!

Sorodne novice