Šport
1976 ogledov

Imate radi ta šport? Ona je dodatna reklama zanj ...

Letizia Paternoster Instagram
Kolesarstvo je v Sloveniji vse bolj popularno, zaradi italijanske tekmovalke pa bi ta panoga lahko dobila še kakšnega dodatnega privrženca.

Primož Roglič, Tadej Pogačar in ostali Slovenci so v zadnjih letih poskrbeli za kopico odmevnih uspehov na največjih kolesarskih dirkah po vsem svetu.

V Sloveniji je vrtenje pedalov vse bolj priljubljeno. Vse več mladih se odloča za treniranje tega vzdržljivostnega športa, tudi število rekreativnih kolesarjev je v porastu.

Največje dirke spremlja veliko ljudi na sončni strani Alp, raste pa tudi popularnost ženskega kolesarstva. Ena od vzhajajočih zvezd športa je Italijanka Letizia Paternoster.

Letizia Paternoster | Avtor: Instagram Instagram

Lepa tekmovalka iz pokrajine Trentino bo julija dopolnila šele 21 let, v svoji karieri pa je že dosegla nekaj uspehov. Članica ekipe Trek-Segafredo je bila uspešna tako na cesti kot na stezi.

Leta 2017 je z italijansko mladinsko ekipo na stezi v Berlinu osvojila evropski naslov, leta 2018 pa je prišla do svoje prve cestne zmage med profesionalkami na dirki Gran Premio della Liberazione v Rimu. Osvojila je tudi tridnevno dirko v Luksemburgu.

Letizio poleg športnih talentov odlikujejo lep obraz, izklesana postava in topel nasmeh. Svoj videz je Italijanka doslej že dobro unovčila, je tudi ambasadorka za nekatere znane znamke.

Tom Dumoulin Cilj Šport Rogličev ekipni kolega: Želim osvojiti Tour
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HAPPY SUNDAY @treksegafredo

A post shared by Letizia Paternoster (@letiziapaternoster) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HAKUNA MATATA Time to go back to work

A post shared by Letizia Paternoster (@letiziapaternoster) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PARADISE BEACH @lisafavale @daniel87oss

A post shared by Letizia Paternoster (@letiziapaternoster) on

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice