Šport > Kolesarstvo
83161 ogledov

Tako so si privoščili Pogačarja. Posnetek je hitro postal viralen

Tadej Pogačar Profimedia
Domišljija ne pozna meja, bi lahko zapisali ...

Kot verjetno zdaj že vsi dobro veste, je Tadej Pogačar na sredini etapi izgubil vse možnosti za osvojitev letošnjega Toura, potem ko je imel izjemno slab dan. Izjavo povsem izmučenega slovenskega Tadeja Pogačarja po prihodu v cilj 17. etape, na kateri so se kolesarji morali povzpeti na sloviti prelaz Col de la Loze, so delili tudi na Twitter profilu kolesarskega spletnega bloga Domestique. Na njihovi spletni strani sicer pogosto delijo kolesarsko vsebino, pripravljajo tudi zanimive podkaste, tokrat pa so si s posebnim pripisom na Twitterju privoščili Pogačarja.

Tadej Pogačar Boleč udarec Šport To je trenutek, ko je Pogi sklonil glavo in 'priznal poraz'

Pogačarjevo prvo izjavo v cilju za organizatorje, ko ga je novinar vprašal, kako se počuti, so pospremili z zapisom: "Jaz, ko pridem domov z zabave pri prijatelju."

Tadej je, kot mnogi že veste, iskreno odprl srce in v izjavi povedal: "Z**ban sem. Mrtev sem." 

Tadej Pogačar Pogačar: Šport "Zaradi slovenskih navijačev sem se boril do konca" Tadej Pogačar Tour Šport Pogi padel zgodaj v etapi, nato zašel v krizo

Posnetek je nekatere pošteno nasmejal, jasno s šaljivim pripisom je hitro požel veliko pozornosti in tako postal viralen. Do danes do 13. ure si ga je ogledalo že več kot 300.000 uporabnikov Twitterja (video je dobil tudi skoraj 4000 všečkov). Pod objavo so se vsuli komentarji podpore Pogačarju, pri katerem mnogi cenijo prav njegovo sproščeno komunikacijo in iskrenost. Nekateri so se spraševali, kako mu je lahko po takšni etapi sploh še do smeha in da bi moral biti motivacijski govorec. 

Komentarjev 6
  • stilist 23:42 20.julij 2023.

    Ja, seveda, simpatičen komentar za tuje medije, našim medijem se je pa se skrival... Narcis.

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 14:41 20.julij 2023.

    Spet je čist mal manjkalo, da bi mu oči skočile iz jamic in bi moral naslednje etape voziti z labradorcem in belo palico, pa še dodatek za pomoč in postrežbo bi dobil!

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 14:40 20.julij 2023.

    Kako ste lahko tako nevoščljivi.