Šport > Kolesarstvo
44090 ogledov

Zmagal, dvignil roke, nato pa z veliko hitrostjo trčil v svojo ženo

Luis Carlos >Chia Youtube
Velika smola za zmagovalčevo boljšo polovico.

Kolumbija sodi med največje kolesarske velesile, šport je v državi izjemno priljubljen, enega od vrhuncev pa za domače kolesarje in navijače predstavlja dirka po Kolumbiji. Tokrat je bi la na sporedu tretja etapa letošnje preizkušnje, ki pa se je končala z grdim trkom. Nosilec majice vodilnega in zmagovalec etape Luis Carlos Chia je po prečkanju ciljne črte namreč zbil svojo soprogo.

V kaotičnih razmerah, ki jih je povzročila voda na cestišču, je Chia z odličnim sprintom tik pred ciljno črto ujel še zadnjega tekmeca in visoko dvignil roke. Pri tem je z veliko hitrostjo nadaljeval pot proti zbranim fotografom v cilju. Ti so se še pravočasno umaknili, manj sreče pa je imela njegova žena Claudia Roncancio. Oba sta po grdem trčenju obležala na tleh.

Chia je kasneje prišepal na oder za zmagovalce, njegovo soprogo pa so odpeljali v bolnišnico, kjer je po poročanju kolumbijskega časopisa El Tiempo prejela štiri šive na glavi.

"To je področje za fotografe, lahko bi trčil v kateregakoli izmed njih. Prihajal sem z veliko hitrostjo. Enako je bilo tudi par dni nazaj, a takrat ni tako lilo in moje zavore so delovale normalno. Danes sem prav tako zaviral, a so zavore zablokirale in priletel sem naravnost v njo," je dejal kolesar, ki je na dirki dobil tudi prvo etapo in od takrat nosi majico vodilnega.

Nicola Venchiarutti Ni za občutljive Šport Tragedija! Kolesar na dirki zbil športnega direktorja, slednji je podlegel ranam

Komentarjev 1
  • Avatar luckyss
    luckysss 10:17 07.junij 2022.

    Bo moral poskusiti z zeleno mušnico...;)

Sorodne novice