Šport > Košarka
122 ogledov

Čez nekaj dni že prvi treningi?

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
Sezona v NBA je prekinjena od 11. marca.

Liga NBA je na svoji spletni strani objavila, da je 8. maj najzgodnejši datum, ko bi lahko ekipe začele s prvimi prilagojenimi treningi. To bi lahko veljalo za klube, ki se nahajajo v zveznih državah z milejšimi ukrepi za zajezitev pandemije novega koronavirusa, kjer bodo treningi že dovoljeni.

kermit washington NBA zvezdnik Šport Nekdanji peti izbor moleduje: "Umrl bom od COVIDA-19."

Vodstvo najmočnejše košarkarske lige na svetu pa je dodalo, da je to le ciljni datum in da se lahko čas prekinitve vseh dejavnosti v ligi spremeni, če se zdravstvene razmere ne bodo spremenile. Pred nekaj dnevi je bil prvi možni datum treningov za nekatere klube napovedan za 1. maja.

Ko se bodo treningi začeli, pa bodo morali klubi upoštevati, da bodo lahko hkrati vadili največ štirje igralci v prostoru, vendar brez trenerjev ali drugega osebja, saj bo na začetku skupinska vadba prepovedana. Prav tako igralci ne bodo smeli uporabljati ničesar, kar ni v lasti klubov, torej javnih telovadnic, fitnes centrov in podobnega.

Sezona v NBA je prekinjena od 11. marca, prvi mož lige Adam Silver pa je že pred časom povedal, da bi lahko najprej v maju začeli bolj natančno razmišljati, kraj in kako bi se lahko ta sezona nadaljevala.

Kobe Bryant Žalostno Šport Tudi v grobu nima miru, njegova mama ne pozna sramu
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.