Šport > Košarka
20373 ogledov

Dončić dobil objem, ta NBA zvezdnik pa niti pogleda

Jordan Barkley Print Screen
Michael Jordan je očitno še vedno jezen na nekdanjega dobrega prijatelja.

Michael Jordan je bil eden najbolj razigranih košarkarjev ob počastitvi 75. NBA legend pretekli konec tedna v Clevelandu, kjer se je košarkarska smetana zbrala na All-Star tekmi.

Legendarni MJ je zbijal šale z nekdanjimi soigralci iz ameriškega sanjskega moštva, kot so denimo Magic JohnsonDavid Robinson in Patrick Ewing, se rokoval s preteklimi in aktualnimi velikani tega športa in v nekem trenutku celo objel Luko Dončića.

Luka Dončić Michael Jordan Noro! Šport Dončić v šoku po tem, kar mu je storil Michael Jordan

Eden redkih, ki na prireditvi ni bil deležen niti kančka Jordanove pozornosti, pa je bil Charles Barkley. Košarkarja sta bila nekoč tako rekoč najboljša prijatelja, pred leti pa se je njun odnos močno ohladil, potem ko je Barkley kot strokovni komentator TNT-ja kritiziral Jordanove vodstvene sposobnosti pri Charlotte Hornets.

Pregovorno zamerljivi Jordanu mu, sodeč po dogajanju na odru slavnostne prireditve, tega še vedno ni odpustil,  saj Barkleyja ni niti ošvrknil s pogledom.

Michael Jordan | Avtor: Profimedia Profimedia

"Nisva več prijatelja," je v intervjuju leta 2021 povedal Barkley. "Prevzemam svoj del odgovornosti za to. Michael je bil eden mojih najboljših prijateljev, zelo ga imam rad in pogrešam ga, a bil sem tudi kritičen do njega. Takšna je pač narava mojega dela. Zdaj lahko razpravljamo o tem, ali bi bilo bolje, če bi se takrat ugriznil v jezik, a na vprašanja vedno odgovorim iskreno. Dejal sem, da nisem prepričan, če bo Michael kadarkoli uspel kot vodja Charlotte Hornets, ker menim, da ga ne obkrožajo pravi ljudje," je ozadje, kako se je znašel na Jordanovem črnem seznamu, osvetlil nekdanji vrhunski košarkar.

Barkley pa ni bil edini udeleženec prireditve, ki je zaman čakal na pozornost največjega vseh časov. Jordan prav tako ni bil zainteresiran za rokovanje z Isiahom Thomasom, s katerim sta na bojni nogi vseh od časov napetega rivalstva med Chicago Bulls in Detroit Pistons. Več o tem in umazani igri "porednih fantov iz Detroita", katere pobudnik je bil prav Thomas, si lahko preberete TUKAJ.

michael jordan Ne bo pozabil Šport Jordan po 30 letih: "Ne boste me prepričali, da ni bil kreten!"

Prav zanimivo bi bilo videti, kako bi se Jordan odzval v prisotnosti Scottieja Pippena. Ta je namreč v okviru promocije svoje avtobiografije izrekel ogromno žaljivih besed na račun nekdanjega soigralca in s tem nepopravljivo uničil njun odnos.

Košarkarja se v Clevelandu nista srečala, saj se Pippen prireditve ni udeležil.

jordan pippen Ni poti nazaj Šport Pippen šokiral z novim napadom na Jordana, retorika se zaostruje
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice