Šport > Košarka
29996 ogledov

Luka: "Misli, da je smešen, ampak v resnici ni!"

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
Luka je na All-Star tekmi ostal nekoliko v ozadju, a je zato blestel na novinarskih konferencah.

Luka Dončić na letošnjem All-Star vikendu morda res ni bil v središču pozornosti na samem igrišču, saj je na sami tekmi svetlobo žarometov prepustil Stephenu Curryju, LeBronu Jamesu in ostalim velikanom, a je bil zato zagotovo ena glavnih atrakcij pred mikrofonom.

S svojim prijateljem Nikolo Jokićem sta skrbela za pravo predstavo, saj sta stalno zbadala drug drugega, se obmetavala z različnimi predmeti ter navduševala vse prisotne.

Luka je bil ena glavna tarč novinarjev tudi zato, ker je lahko odgovarjal na njihova vprašanja v kar štirih različnih jezikih, obenem pa je s svojimi odgovori ves čas skrbel za dobro vzdušje.

Tokrat sta mu namreč na tekmi delala družbo še dva legendarna košarkarja Dallasa, saj sta bila na svečano slovesnost ob 75-letnici lige povabljena tudi dva nekdanja Mavericka izbrana med 75 najboljših igralcev lige vseh časov, njegov trener Jason Kidd in bivši mentor Dirk Nowitzki, ki sta Luki delala družbo na letu iz Dallasa.

In novinarko Dallasnewsa Callie Caplan je zanimalo prav druženje s slednjim, kako je Luka preživel let z največjim igralcem Dallasa vseh časov.

Luka je sprva povedal, da sta se imela super ter da preživita ogromno časa skupaj, kadar se le vidita. Luka je bil tako zelo vesel, da se je lahko družil s svojim prijateljem in mentorjem tik pred veliko častjo, ki je doletela Nemca, ko so slednjega uradno imenovali za enega izmed 75 največjih vseh časov.

Dončić je priznal, da je bil navdušen, da je lahko znova užival v Dirkovi družbi, pa čeprav je bil Nemec spet "poln šal, za katere misli, da so smešne, pa v resnici niso," je med smehom zaključil Dončić.

  Luka Dončić Michael Jordan Noro! Šport Dončić v šoku po tem, kar mu je storil Michael Jordan

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice