Šport > Košarka
27024 ogledov

LeBron James ima takšno mnenje o Dončiću

LeBron James Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
Kralj James je spregovoril o slovenskem zvezdniku.

LeBron James je pred All-Star vikendom znova kot kapetan imel pravico izbirati soigralce, tudi tokrat pa je v svoje moštvo uvrstil Luko Dončića. Slednji sicer po dveh sezonah ni bil uvrščen med člane prve peterke, nanj so še posebej pozabili novinarji, ki mu sploh niso namenili glasu. Tako se je Slovenec moral zadovoljiti z izborom trenerjev, ki so določili še po sedem košarkarjev iz vsake konference s pravico nastopa na tekmi vseh zvezd.

Kralja Jamesa so pred spektaklom povprašali tudi za mnenje o prvemu zvezdniku Dallasa, ki je po nekoliko skromnejšem vstopu v sezono eksplodiral v zadnjih tednih. Med drugim je bil izbran za najkoristnejšega igralca tedna v zahodni konferenci, na zadnjih štirih tekmah pa je trikrat dosegel ali presegel mejo 45 točk: 51, 45, 21 in 49.

"Všeč mi je, kako igra. Njegov način igre me spominja name. Predstavljava trojno grožnjo. Skačeva, podajava, kar je prva stvar v najini igri, saj želiva razigrati soigralce in jih ohraniti v ritmu, želiva, da se dobro počutijo na parketu. In proti vam bova dosegla 40 točk, če naju ne boste spoštovali," je visoko mnenje o Slovencu, a tudi o sebi, podal James.

Luka v tej sezoni v povprečju dosega 27.5 točke, 9.0 skoka in 9.2 podaje na tekmo, LeBron pa zbere 29.1 točke, 7.9 ulovljenih žog in 6.5 podaj na dvoboj.

Komentarjev 2
  • klemenmo 14:10 20.februar 2022.

    v čem je fora da imajo take brade nekateri igralci? vera, stava,...?

  • Ruth_Hegwood 08:55 20.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice