Šport > Košarka
23161 ogledov

Znan favorit za podpis pogodbe z Dragićem

Goran Dragić Profimedia
Priznani novinar ima svojega favorita pri lovu na nekdanjega kapetana Slovenije.

Goran Dragić je najbolj zaželen prosti igralec v ligi NBA. Za najkoristnejšega igralca evropskega prvenstva 2017 so se ogreli številni resni kandidati za naslov, po mnenju izjemno priznanega novinarja Adriana Wojnarowskega pa imajo največ možnosti za njegov podpis na pogodbi aktualni prvaki iz Milwaukeeja.

"Na trgu prostih igralcev se vse vrti le okoli Dragića. V tem tednu se pogovarja z ekipami, kje bo nadaljeval kariero in na vrhu seznama so Milwaukee Bucks. Ti so v menjavi s Sacramento Kings ostali brez Donteja DiVincenza, poškodoval se je Pat Connaughton, zato potrebujejo branilca. Dragić ima priložnost, da pride in odigra pomembne minute. Bucks vsekakor imajo lepe možnosti v končnici. A zanj se potegujejo tudi Chicago Bulls, LA Clippers, Brooklyn Nets, v vse so se poskušali vmešati tudi LA Lakers," je dejal Wojnarowski.

"Dragić se bliža odločitvi, pri Milwaukeeju pa so zelo agresivni v lovu nanj. Lahko mu ponudijo ne samo to, da je del ekipe pri branilcih naslova, ampak tudi pomembno vlogo. To mu bodo v pogovorih z njim skušali tudi 'prodati'," je zaključil Wojnarowski.

Da bi si nekdanjega soigralca rad videl v svojem klubu, je priznal tudi zvezdnik Dallasa Luka Dončić. Poleg omenjenih franšiz se kot kandidata za nov Dragićev klub omenjata tudi Golden State Warriors in Miami Heat.

Luka Dončić Goran Dragić Kaj pravi Luka? Šport Luka podal svojo sodbo o možnem prihodu Gorana Dragića

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice