Šport > Košarka
1654 ogledov

Dončić občudoval rivala in izzval jezo

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
V noči na petek je bil odigran mestni derbi med LA Lakers in LA Clippers. Gledal ga je tudi Luka Dončić.

V napeti tekmi v Orlandu so Los Angeles Lakers ugnali Los Angeles Clippers (103:101) in se utrdili na prvem mestu zahodne konference. Obe ekipi sta potencialni tekmici Dallasa v končnici in bitko za "mesto angelov" je spremljal tudi Luka Dončić.

Eden najbolj vidnih posameznikov srečanje je bil Paul George. "PG13" je dosegel 30 točk, pet skokov in tri asistence, v zadnji akciji na tekmi pa mu ni uspelo izvesti meta za zmago.

Dončić je med drugim polčasom na Twitterju pohvalil Georga. "PG13 je problem. Vedno je bil," je zapisal mladi zvezdnik Teličkov.

LeBron James Kawhi Leonard Lakers Clippers Video Šport NBA je nazaj, na obeh tekmah drama do zadnjih sekund

Če je v Evropi deljenje komplimentov med zvezdniki nekaj povsem običajnega, je v ZDA zadeva za nekatere še vedno malce drugačna. Tekmeci bi, po mnenju nekaterih, morali biti zgolj tekmeci, ne pa tudi prijatelji ali pa medsebojni občudovalci.

"Luka, tega ne smeš govoriti. Posebej o ljudeh, s katerimi se boš srečal v bližnji prihodnosti," je bil komentar, ki je povzel razmišljanje omenjenih navijačev.

"Ali nisi ti v ligi ... v mehurčku? In potencialno igraš proti njemu v končnici? Zgledaš kot oboževalec ...," je dodal še en uporabnik družbenih omrežij.

Nekateri so to priložnost izkoristili, da kritizirajo Dončića. "Veš kaj je še problem? Tvoja obramba," je zapisal eden od tviterašev.

Takšnih in podobnih komentarjev je bilo še kar nekaj, mnogi pa so Dončiću odvrnili, da George vendarle ni tak problem in da je play-offu pogosto zatajil.

luka dončić Gospod 'mehurček' Šport Neverjetno, kako veliko je v tako malo časa postoril Dončić

Kako se bo končala letošnja sezona, bomo kmalu izvedeli. Dallas bi se s Clippers lahko srečal že v prvem krogu končnice, z Lakers pa v drugem.

Prvo tekmo v konkurenci pa bodo Telički odigrali v noči na soboto, ko se bodo pomerili s Houston Rockets.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice