Šport > Košarka
23022 ogledov

Dončićev 'šef' je tako napadel sodnika

Mark Cuban Luka Dončić in Mark Cuban.
Latnik Dallasa Mark Cuban je poskrbel za nepozaben posnetek.

Tudi v ZDA znajo 'obeležiti' 1. april, za eno bolj prepoznavnih potegavščin v ligi NBA pa je na ta dan uprizoril lastnik franšize Dallas Mavericks. Mark Cuban je tako leta 2003 po vroči izmenjavi mnenj 'napadel' sodnika in poskrbel za posnetek, ki se še vedno deli na socialnih omrežjih.

Na dvoboju med Dallasom in New Orleans Hornets, sedanji klub iz zvezne države Louisiane je takrat še nosil ime, ki ga je franšiza prenesla po selitvi iz Charlotta, se je alfa in omega Dallasa ob klopi domačih glasno prerekal s sodnikom, kasneje pa je prišlo tudi do odrivanja.

Domača klop je poskušala preprečiti pretep, takratni trener Mavericks Del Harris pa je povsem zgrožen opazoval početje svojega 'šefa'. Na koncu je tudi sam stopil v igrišče in skušal zaustavii podivjanega Cubana. V tistem hipu se je po zvočniku razleglo: "Preverite svoj koledar. Prvi april."  

Dvorana je planila v smeh, na klopi med drugim tudi kasnejši dvakratni dobitnik nagrade MVP Steve Nash, Harrisa pa je Cuban skušal 'potolažiti' z objemom. Tudi trener se je po prvotnem šoku sicer prešerno nasmejal potegavščini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice