Šport > Košarka
4648 ogledov

Dončićev šef osramotil franšizo, o tej reakciji govori ves svet

Mark Cuban Print Screen
Lastnik Mavsov ni mogel skriti zadovoljstva ob zgrešenem metu, s katerim so njegovi igralci izgubili možnosti za končnico. Vodstvo lige je že sprožilo preiskavo.

Dallas Mavericks so s pomočjo mahinacij, zaradi česar so se znašli pod drobnogledom lige NBA, izgubili odločilno tekmo sezone, s čimer so ostali brez teoretičnih možnosti za napredovanje v končnico.

Luka Dončić Kakšna sramota Šport Vodstvo Dallasa uničilo "slovenski večer", Kidd se branil pred jeznimi Slovenci Luka Dončić Bela zastava Šport Ob 'slovenskem večeru' manjši upor Dallasovih 'rezervistov'

Preračunljiva poteza, za katero se skrivata lastnik moštva Mark Cuban in generalni direktor Nico Harrison, je povezana z bodočim naborom, na katerem se želijo Mavsi izogniti poplačilu dolgov za prestop Kristapsa Porzingisa

"To so odločitve mojih šefov, ki jih moram spoštovati. Zaupamo Marcu in Nicu, da bosta naredila prave korake in nas pripeljala v položaj za osvojitev prvenstva," je odločitev vodstva po porazu proti Chicago Bulls obelodanil trener Jason Kidd.

Več o razlogih za dogajanje na tekmi s Chicagom, katero so z izjemo Luke Dončića odsedeli vsi najboljši košarkarji Dallasa, si lahko preberete TUKAJ.

Marc Cuban Reakcija Cubana Šport To je točen razlog, da si je lastnik Dallasa želel izgubiti tekmo Luka Dončić Mark Cuban "To je sramota!" Šport Nekdanji NBA zvezdnik in Cuban se hudo sporekla zaradi Dončića

Kljub vsem naporom vodstva, da bi Dallas izgubil eno najpomembnejših tekem sezone, bi rezervisti v zaključku obračuna skoraj prekrižali načrte svojemu šefu.

Najprej je bil ob zaostanku s 112:115 izza črte nenatančen Theo Pinson, v zadnjih sekundah pa sta priložnost za podaljšek zapravila še A. J. Lawson in McKinley Wright IV. Ostalo je pri zmagi Chicaga, Dallas pa je s tem tudi dokončno zapečatil svojo usodo.

Poročali smo že o Cubanovi reakciji po zgrešenem metu Pinsona, ki pa je odtlej postala viralna. Šef Mavsov je bil deležen precejšnjih kritik na družbenih omrežjih, ker se mu je ob neuspehu varovanca vidno oddahnilo, za povrhu pa se mu je na obrazu razlezel nasmešek, ki ga je poskušal zakriti z rokami.

Luka Dončić Igra z ognjem Šport Dallas zašel v težave, liga NBA sprožila preiskavo

"Osramotil je igro in s tem ujezil košarkarske bogove," se je glasil eden v poplavi jeznih zapisov na Twitterju. "Norost, da liga ne kaznuje takšnega početja," je zapisal športni novinar Charlie Quinn.

"Vsem navijačem, ki so kupili vstopnice  za tekmo, bi morali povrniti denar. Sramota za franšizo. Komaj čakam, da Luka oddide," se je jezil nek košarkarski navdušenec. "Povej mi, da si namerno izgubil tekmo, ne da bi mi povedal, da si namerno izgubil tekmo," je Cubanov izraz na obrazu komentiral nek uporabnik.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice