Šport > Košarka
5941 ogledov

Dončič: "Zato včeraj nisem mogel spati."

luka dončić Print Screen
Luka Dončić bi se po nepričakovanem spletu okoliščin lahko znašel v kadru za tekmo All-Star.

Slovenskemu košarkarju se je po glasovanju navijačev (50%) nasmihala celo možnost uvrstitve v prvo zvezdniško peterko zahodne konference, a je po glasovanju medijev (25%) in drugih košarkarjev (25%) izpadel iz elitne peterice.

Dokončno so mu udeležbo onemogočili trenerji, ki ga niso uvrstil na seznam rezervistov.

luka dončić Zadržan Šport Dončić se ni silil v ospredje, to je razlog

"Seveda sem bil malo razočaran. Toda to je šele moja prva sezona. V ligi NBA je ogromno fantastičnih igralcev. Treba bo še bolj poprijeti za delo in poskusiti drugo leto. Bom šel pa na plažo," je po tekmi vzhajajočih zvezd povedal 19-letnik in dodal: "Navijači so bili neverjetni. Presenetili so me. Zelo sem bil vesel takšnega številka glasov. To zelo cenim."

Dončić je nameraval proste trenutke izkoristiti za krajše počitnice v Mehiki, načrte pa bi mu lahko prekrižala nepričakovana poškodba Anthonyja Davisa, s čimer se je na Zahodu sprostilo eno mesto. Med favoriti za rezervo je tudi Slovenec.

Luka Dončić Razigraval Šport Dončić prvič na All Stars vikendu: Tako se je odrezal

"Slišal sem o tem," je novinarjem zaupal Dončić, ki naj bi v nedeljo z izbranko Anamario Goltes odpotoval iz Charlotta v Cancun. Goltesova je v pogovovu za Ekipo24 dejala, da se skupnega oddiha zele veselita.

Če bo Dončić res zamenjal Davisa, bodo počitnice morale počakati. "Zagotovo. Zato včeraj nisem mogel zaspati," se možnosti nastopa veseli mladi košarkar.

dončić nowitzki Dončić vzel zares Šport Trener: "Da ne vidim tega, kar počne Luka pri Mavsih."
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice