Šport > Košarka
415 ogledov

Durant v strogo karanteno, pravila zaostrena

Kevin Durant Profimedia Kevin Durant.
Enega največjih zvezdnikov čaka vsakodnevno testiranje.

Vodstvo lige NBA se je odločilo za zaostritev protikoronskih pravil in se odločilo za uporabo zaščitnih mask tudi med tekmami. Kot so v ponedeljek zvečer potrdili na NBA, bodo po novem za vse igralce obvezne maske za igralce na začetku vsakega polčasa, vse dokler ne bodo stopili na igrišče.

Luka Dončić Rick Carlisle Rockets Mavs Dva mejnika Šport Trener razkril, kaj je iztirilo Dončića

Že pred tem so bile za trenerje in neaktivne igralce maske obvezne. NBA pa širi tudi obveznosti vseh uradnih oseb. Igralci bodo morali po novem sporočiti, s kom sodelujejo izven igrišča, na primer s katerimi terapevti, osebnimi trenerji, kiropraktiki in drugimi strokovnjaki za različna področja, ki niso uradni del ekip.

NBA je razširjena pravila objavila dan po tem, ko je moral za teden dni v karanteno Kevin Durant (Brooklyn Nets), ki bo zamudil kar štiri tekme.

Durant, ki je maja že prebolel covid-19, naj bi bil v stiku z okuženo osebo, poročajo ameriški mediji. Zdaj ga čaka obvezna sedemdnevna karantena in vsakodnevno testiranje na virus.

Luka Dončić Izjemna predstava Šport Dončić povsem zasenčil Hardna
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice