Šport > Košarka
30 ogledov

Kobe Bryant zapušča Lakerse?

Kobe Bryant Žurnal24 main
Zvezdnik ekipe Los Angeles Lakers Kobe Bryant ni zadovoljen s potezami kluba, zato naj bi kmalu zahteval menjavo v drug klub.

Kobe Bryant naj bi bil v zadnjih dneh izjemno razočaran nad potezami vodstva Jezernikov. "Kobeja poznam že zelo dolgo. Trenutno je zelo jezen, predvidevam, da bo zahteval menjavo v kakšen drug klub," je dejal priznani ameriški športni novinar Stephen A. Smith in dodal: "Ne gre le za to, da je Clippersom uspelo pridobiti Chrisa Paula, ki ga je Kobe pričakoval pri Lakersih. Gre tudi za poteze Jima Bussa. Te so nesmiselne. Eno je, da ne okrepiš moštva, povsem drugo pa je, če ga oslabiš. Kobe tega ne bo sprejel."

Jim Buss je konec maja nasledil očeta Jerryja kot lastnik moštva Los Angeles Lakers, že s prvo potezo, ki jo je naredil, pa se je zameril prvi violini v ekipi. Brez posveta z Bryantom je namreč za glavnega trenerja Jezernikov izbral Mika Browna, ki je nasledil izjemnega Phila Jacksona.

Pred novo sezono je 16-kratne prvake že zapustil tudi Lamar Odom, ki ga je ujezilo dejstvo, da je bil ponujen v menjavo igralcev, s katero bi Lakersi pridobili Paula. Kasneje je bil košarkar, ki je v pretekli sezoni v povprečju zbral 14,4 točke, 8,7 skoka in 3,0 podaje na tekmo, poslan v Dallas v zameno za pravico do izbora v prvem krogu drafta 2012.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.