Šport > Košarka
59854 ogledov

Pokojni Kobe Bryant je ženi pustil pismo, našla ga je šele zdaj

kobe vanessa bryant Epa
Tragično preminuli zvezdnik Los Angeles Lakers se je ženi Vanessi oglasil tako rekoč iz "onostranstva".

Od tragične smrti NBA zvezdnika Kobeja Bryanta je minilo že več kot tri mesece, njegova žena Vanessa pa je šele v torek odprla poslednje pismo, ki ji ga je pred usodno nesrečo konec meseca januarja nastavil njen pokojni mož.

Pismo je sicer našla že v ponedeljek, a je počakala še en dan, saj ga je želela odpreti na svoj rojstni dan. 

"Včeraj sem našla ovojnico z naslovom: Ljubezni mojega življenja. Od tvojega papija (neformalno očka, op. a.). Odprla sem jo šele na rojstni dan, tako sem se imela česa veseliti. Ironično je, da je dal Kobe narisati mojo sliko, na kateri me drži angel. Pogrešam ljubezen mojega življenja. Hvaležna sem, da sem se prebudila bo mojih treh dekletih. Želim si, da bi bili vsi skupaj," je zapisala Vanessa.

Kobe in Vanessa sta se spoznala leta 1999. Šest mesecev kasneje sta se zaročila, leta 2001, sredi Bryantovega t.i. "three-peata" z Los Angeles Lakers, pa sta si obljubila večno zvestobo.

Zakon, v katerem so se jima rodile štiri hčerke, je imel vzpone in padce, Vanesa pa je leta 2011 celo vložila zahtevo za ločitev, a sta se kasneje pobotala. Prebrodila sta tudi krizo ob Bryantovi aferi z 19-letno uslužbenko hotela, ki je zvezdnika celo tožila zaradi posilstva. Bryant je vse obtožbe odločno zanikal. Tožba je padla, ker se tožnica ni udeležila obravnave, na kateri bi morala pričati.

Prejšnji mesec je Vanessa spregovorila o tem, kako ponosna je bila ob Kobejevem sprejemu v košarkarski hram slavnih, kamor so petkratnega NBA prvaka in po mnenju mnogih najboljšega Lakerja vseh časov uradno sprejeli 4. aprila.

 

Komentarjev 1
  • porko2 19:41 06.maj 2020.

    Toliko slovničnih napak nisem že dolgo videl. Pa kaj te članke pišejo prvošolčki?

Sorodne novice