Šport > Košarka
633 ogledov

Kokoškov to polaga fantom na srce

Igor Kokoškov Kokoškov je pred dnevi postal prvi Evropejec, ki bo vodil NBA ekipo.
Pred nocojšnjo tekmo slovenske košarkarske reprezentance se je s posebnim sporočilom oglasil Igor Kokoškov.

Še nekaj ur nas loči od tekme z Belorusijo, ki jo bo slovenska košarkarska reprezentanca odigrala v sklopu kvalifikacij za svetovno prvenstvo leta 2019. Evropski prvaki bodo tako proti beloruski reprezentanci odigrali prvo kvalifikacijsko tekmo po izjemnem uspehu na letošnjem evropskem prvenstvu. 

Pred tekmo se je oglasil tudi zlati trener Igor Kokoškov. "Dragi prijatelji, lep pozdrav iz Salt Lake Cityja. Žal mi je, da ne morem biti z vami. Želim vam veliko uspeha," je reprezentantom dejal Kokoškov. 

Finale Eurobasket, Slavje Nova era Šport S takšnim avtobusom bodo potovali zlati Slovenci

Reprezentantom je položil na srce, naj bodo to, kar so in da naj še naprej prevlada ekipni duh. V Stožicah bo nastopila nova ekipa, ki bo dobila novo izkušnjo in ki je pred novimi izzivi. "Držite se. Imamo dobre igralce, dober strokovni štab, dobro energijo, vse gre v pozitivno smer," je povedal Kokoškov. 

Zaradi odsotnosti nekaterih članov zlate reprezentance - manjkajo Goran Dragić, Luka Dončić, Anthony Randolph - je selektor Rado Trifunović vpoklical druge igralce. Kapetanski trak bo v odsotnosti Dragića nosil Gašper Vidmar

Tekma v Stožicah se bo začela ob 20.30.  

luka dončić Car! Šport Dončić nagovoril Slovenijo Finale Eurobasket, Slavje Reprezentanca Šport Brez Dragića, Dončića, Tončka, ...
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.