Šport > Košarka
57146 ogledov

Luka Dončić uničil veliko prijateljstvo

Boban Marjanović, Luka Dončić in Tobias Harris Reševalni pas/Twitter
Luka Dončić naj bi bil po objavah na socialnih omrežjih jabolko spora v odnosu med Bobanom Marjanovićem in Tobiasom Harrisom.

Luka Dončić ima po koncu rednega dela sezone NBA nekaj dni počitka, saj se je njegovi ekipi uspelo izogniti Play-in turnirju za vstop v končnico.

A kljub temu, da bo do njegovega drugega nastopa v končnici minilo še nekaj tekem, je Luka ponovno ena izmed glavnih tem medijev na drugi strani luže

Luka se je namreč v šaljivih člankih tamkajšnjih medijev zapletel v veliki (b)romantični trikotnik, katerega poleg Luke sestavljata še Boban Marjanović in Tobias Harris.

Boban Marjanović in Tobias Harris | Avtor: Profimedia Profimedia

Slednja sta dolgo časa veljala za naravnost neločljiv par, ki je pred Bobanovim prihodom v Dallas skupaj igral in z različnimi šalami blestel v slačilnici kar treh različnih NBA ekip.

Marjanović in Harris sta skupaj igrala za Detroit Pistonse, LA Clipperse in Philadelphio 76erse, v tem času pa sta postala velika prijatelja, ki sta s svojimi potegavščinami navduševala svoje navijače in sledilce.

Boban Marjanović in Tobias Harris | Avtor: Profimedia Profimedia

Med njima se je spletlo tako veliko prijateljstvo, da so vsi pričakovali, da bo njuna zveza delovala tudi na daljavo, potem ko je Marjanović poleti 2019 okrepil ekipo iz Dallasa, Harris pa je ostal pri Philadelphii.

Nato pa v zgodbo vstopi Luka Dončić, Marjanovićev nov soigralec. Luka je namreč v dveh letih igranja s srbskim velikanom postal nov Bobijev najboljši prijatelj, za Harrisa pa v tej zgodbi kar naenkrat ni bilo več prostora.

Nič čudnega, da sta se Marjanović in Luka tako zelo ujela, saj gre za košarkarja z zelo podobnega geografskega področja, ki sta si zelo blizu po kulturi, jeziku... Košarkarja sta nemudoma postala prijatelja.

Toda Tobias bi to še brez težav preživel. Seveda ima njegov najboljši prijatelj Boban lahko tudi druge prijatelje. Toda Luka in Boban naenkrat nista bila več zgolj prijatelja. Kar naenkrat sta postala najboljša prijatelja za vse čase (best friends forever - BFFs), kar sta dokazala tudi z ujemajočima se puloverjema, s katerima sta se pojavila na tekmi proti Pelikanom.

Ta poteza pa je za Harrisa izbila sodu dno. Nekdanji Bobanov soigralec se je na Marjanovićevo in Dončićevo potezo odzval z zelo zabavno objavo preko socialnih omrežij ter nasmejal košarkarski svet.

Boban se je nato na izjemno zabaven način poizkušal opravičiti ter Tobiasa prepričati, da ga potrebuje in pogreša, toda škoda je bila že storjena...

 

Komentarjev 1
  • Janez_53 12:00 18.maj 2021.

    A se vam ne zdi to pisanje malce otročje??? Tako se obnašajo otroci v osnovni šoli, zato ne verjamem, da se na njihov nivo spusti vrhunski športnik. Vse skupaj je štos, vi pa pišete o tem, kot da ni drugih ...prikaži več zanimivih dogodkov.

Sorodne novice