Šport > Košarka
11782 ogledov

Luka prejel nehvaležno vprašanje, prijatelj ne bo zadovoljen z odgovorom

Michael Jordan in Luka Dončić. Reševalni pas/Twitter
Luka Dončić je moral izbrati največjega košarkarja vseh časov, njegov odgovor pa ne bo všeč njegovemu velikemu prijatelju in vzorniku LeBronu Jamesu.

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je že v Madridu, kjer ga v torek čaka pravi spektakel in vrnitev na kraj, kjer se je začela njegova košarkarska pravljica, saj bo njegov trenutni klub Dallas Mavericks gostoval na prijateljski tekmi proti njegovi bivši ekipi Real Madridu.

To bo za Dallasove košarkarje še tretja pripravljalna tekma v zadnjih šestih dneh, potem ko so pred prihodom v Madrid dve prijateljski tekmi odigrali že v Abu Dabiju, kjer so dvakrat morali priznati premoč ekipi Minnesota Timberwolves. Luka je bil tudi v Abu Dabiju v središču medijske pozornosti, med drugim pa je s strani novinarjev prejel nehvaležno vprašanje, kdo je za njega najboljši košarkar vseh časov.

Čeprav med strokovnjaki in starejšimi ljubitelji košarke velja, da je to nesporno Michael Jordan, pa mlajša generacija vse pogosteje na mesto največjega vseh časov postavlja LeBrona Jamesa.

Šport: LeBron James: Luka je moj najljubši igralec | Avtor: Profimedia Profimedia

Glede na to, da je Luka štel komaj štiri leta, ko se je legendarni Jordan dokončno poslovil, in ima hkrati z Jamesom odličen odnos, saj ga je "Kralj" po njegovem prihodu v ligo vzel pod svoje okrilje in hotel celo, da bi bil Luka prvi obraz njegove verige športnih copatov, so bili mnogi prepričani, da tudi Luka spada v skupino, ki za največjega vseh časov poveličuje LeBrona.

"Oh, človek ..." je začel z razmišljanjem Dončić, preden je na veliko začudenje mnogih izstrelil: "Michael Jordan!" Tu je Luka tudi zaključil diskusijo najboljših vseh časov, saj ni hotel izbrati najboljše peterke vseh časov, saj bi za to potreboval podrobnejši razmislek.

Glede na to, da je Jamesu dokazano mar, da ga imajo za največjega na svetu, za kar se je tudi sam že večkrat razglasil, mu besede njegove mladega varovanca in naslednika zagotovo ne bodo všeč.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice