Šport > Košarka
31982 ogledov

Luka želel odgovoriti, a mu niso pustili do besed

Luka Dončić Profimedia
Slovenski košarkarji slavijo uvrstitev na olimpijske igre.

Luka Dončić in selektor slovenske reprezentance Aleksander Sekulić sta se po uspehu in finalni zmagi na kvalifikacijskem turnirju v Kaunasu udeležila obvezne novinarske konference po tekmi. Slovenija je sicer v finalu nadigrala domačo izbrano vrsto s 96:85. Prvi zvezdnik dvoboja in tudi najkoristnejši igralec turnirja je bil Dončić.

Zanimanje za izjave prvega moža Slovenije v Kaunasu je bilo po izjemni predstavi seveda razumljivo veliko, a so ga pred enim izmed odgovorov prekinili reprezentančni soigralci. "Njegovi kolegi so očitno menili, da je presuh za govorjenje," se je na twitterju pošalil ameriški novinar Tim Reynolds.

Prešerni Slovenci, ki so si prvič v zgodovini zagotovili nastop na OI, so namreč Sekulića in Dončića ob proslavljanju uspeha tudi polili.

V ZDA sicer razni 'strokovnjaki' v zadnjem času precej govorijo o tem, da je Luka slab soigralec in da si marsikdo ne želi igrati z njim. "Verjetno niti ne ve, da tako o njem govorijo v ZDA," se je oglasil eden izmed tistih, ki so komentirali Reynoldsovo objavo. V slovenski izbrani vrsti je očitno, da je vzdušje zelo dobro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice