Šport > Kolesarstvo
28447 ogledov

Luka pozabil slovenščino, nato med reprezentančno akcijo udaril po NBA sodnikih

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
Luka Dončić zadnje čase naravnost blesti na novinarskih konferencah.

Luka Dončić je zagotovo največje ime košarkarskih kvalifikacij v Kaunasu za nastop na Olimpijskih igrah. To dokazuje s svojimi neverjetnimi nastopi pod obema obročema, kot tudi z nastopi na novinarskih konferencah, kjer vedno uspe nasmejati zbrano množico.

Luka je tako naravnost blestel na novinarski konferenci po tekmi z Angolo, katero je Slovenija dobila s 50 točkami razlike, Dončić pa je v 17 minutah igre dosegel 13 točk, 6 skokov, 9 asistenc in 5 ukradenih žog.

Po tekmi je tako najprej pozdravil vse prisotne na novinarski konferenci, nato pa malce pozabil slovenščino: "Zdravo, vsem. Mislim, da smo super odigrali. Super smo se emmm... 'spremili'," je javnost nagovoril Luka, preden je poiskal pomoč pri selektorju Aleksandru Sekuliću, ki ga je opomnil, da je iskana beseda "pripravili".

Tu pa še ni bilo konec zabave, saj so na vrsto prišli tudi tuji novinarji, ki so ga pobarali, če ima zdaj v Evropi težave zaradi sodnikov, ki so na parketu dosti manj naklonjeni zvezdnikom, kot sodniki v ligi NBA. Opazili so, da je bil Luka na igrišču nekajkrat zelo začuden nad sodniškimi odločitvami in da niso piskali po njegovih željah.

"Tudi v NBA dejansko ne sodijo po mojih željah," je Luka, ki je imel celotno sezono težave s sodniki, kateri so mu v rednem delu dosodili kar neverjetnih 17 tehničnih napak (več jih je z 18 zbral le Dwight Howard), nasmejal prisotne.

"Mislim, da moramo igralci biti bolj mirni, saj imajo sodniki zelo težko delo. Mislim, da se tega premalo zavedamo, toda imajo resnično zahtevno delo, zato moramo biti nekoliko bolj potrpežljivi z njimi," je na koncu dodal Luka, ki je s svojo izjavo tako nasmejal Fibo (Mednarodno košarkarsko zvezo), da je ta njegovo izjavo delila preko svojega profila na socialnih omrežjih.

 

Komentarjev 17
  • tomaz696 13:38 03.julij 2021.

    Crusader in pijani floki dve uboge pare imata v glavi namesto mozganov gnoj,to je dokaz da tudi stvarnik ni nezmotljiv..

  • 5aa93f84874a2d1c45173779b302eaec9123c75c 20:44 02.julij 2021.

    @crusader666,spoštovanje.Za naju en komad,YOUTUBE,"Depeche mode - Everything counts(HUNGARY LIVE VERSION)".

  • Carbon 17:24 02.julij 2021.

    Kaj bos ti pickica crusader,ko ne mores dlje od svoje tipkovnice!kje si ti,kaj si naredu v life,drugega kot da si favš enem,ko je naredu pr svojih letih VAUUUU!!!Luka te kupi z enim kovancem za avtomat srotek!

Sorodne novice