Šport > Košarka
15566 ogledov

Dončić s svojo ljubeznijo do Slovenije znova navdušil svet

Luka Dončić Instagram
Kljub vsej svoji slavi in natrpanemu urniku je Luka Dončić vedno na razpolago svoji deželi, kar občudujejo po celem svetu.

Luka Dončić je znova navdušil ljudi po celem svetu... Toda tokrat ne s kakšno neverjetno košarkarsko predstavo ali potezo, temveč s svojo ljubeznijo do lastne države.

Mladi košarkarski zvezdnik, ki je postal eden največjih promotorjev Slovenije po svetu, je namreč preko socialnega omrežja Instagram delil objavo, ki bo orosila oko marsikateremu slovenskemu navijaču.

Luka je namreč tekom priprav slovenske reprezentance objavil fotografijo sebe v slovenskem dresu, zraven pa dopisal: "Vedno mi je bila čast igrati za mojo državo," k napisu Slovenije pa je prilepil še sliko srčka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

V času, ko se mnoge reprezentance ubadajo s številnimi odpovedmi, ko se dosti slabši in manj obremenjni košarkarji, kot je Luka, eden za drugim odločajo za košarico svojim domovinam, je prava redkost videti igralca, ki za svojo državo nastopa s takšnim ponosom, kot Luka.

Dončić je s svojo zadnjo objavo ter obnašanjem tako navdušil športne navdušence po celem svetu, na njegov zapis pa se je odzvala celo FIBA, ki je zapisala, da ga je vedno užitek gledati v slovenskem dresu.

Slovenska košarkarska reprezentanca se sicer ta trenutek nahaja na pripravah za kvalifikacijski turnir v Kaunasu, na katerem si bo poizkušala priigrati svoje prve Olimpijske igre v zgodovini. S takšnim košarkarjem, kot je Dončić, bo to zagotovo dosti lažje.

Mark Cuban Konec ugibanj Šport "Insiderja" že razkrila ime novega Dončićevega trenerja, prihaja NBA legenda carlisle dončić Za slovo Šport Carlisle o Dončiću: "Vesel sem, da te bom videl samo dvakrat na leto" luka dončić Kadrovski pretresi Šport Legenda Mavsov nalila čistega vina o Dončiću
Komentarjev 3
  • dusko89 21:42 26.junij 2021.

    Zakaj spet brišete komentarje, ki so resnični

  • Carbon 21:19 25.junij 2021.

    Lukata za predsednika vlade😃😁😆

Sorodne novice