Šport > Košarka
97739 ogledov

Noro, kaj se je zgodilo, ko so navijači Zvezde opazili Luko Dončića

Luka Dončić Profimedia
Luka Dončić si je v Stožicah ogledal košarkarsko tekmo med Cedevito Olimpijo in Crveno zvezdo.

V ponedeljek je bila na sporedu prestavljena tekma tretjega kroga lige Aba med Cedevito Olimpijo in Crveno zvezdo, na kateri pa je bil prisoten prav poseben gost.

Zadnjo tekmo rednega dela lige obeh ekip si je namreč v Stožicah ogledal tudi superzvezdnik lige NBA Luka Dončić, katerega do obeh klubov vežejo posebna čustva.

Eden najboljših košarkarjev na svetu je namreč v mlajših kategorijah pred prestopom k Real Madridu nastopal prav za Olimpijo, medtem ko je prav tako znano, da je tudi velik navijač Crvene zvezde in da v Ameriki redno glede prenose njenih tekem.

Glede na to, da je po sramoti vodstva ekipe Dallas Mavericks letos ostal brez končnice, je tako Luka imel priložnost, da si v živo ogleda obračun obeh klubov, ki imata posebno mesto v njegovem srcu.

Sama tekma je bila sicer brez pravega tekmovalnega naboja, saj ni odločala več o ničemer, na koncu pa so gosti iz Beograda slavili s 84:70. Na tekmi brez pravega motiva je bil tako glavna atrakcija ravno slovenski NBA zvezdnik, katerega so gostujoči navijači toplo sprejeli, ko so ugotovili, da je prišel na tekmo.

Delije so tako začele skandirati Lukovo ime, kar je mlademu košarkarju pričaralo nasmeh na obraz.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • albert 19:36 25.april 2023.

    Napišite še, da twiter po objavljeni sliki Luke s tekme gori. Fant je deležen veliko žaljvk glede svojega izgleda, kilaže.

  • Ender3 15:14 25.april 2023.

    Jaz bi ga komotno spregledal..Škoda je, da se ga toliko vlači po medijih..

  • Avatar Boris Hribljan
    boris42 15:09 25.april 2023.

    Bravo! Naši navijači se pa spet sramotijo!,Tuji navijaci akandirajo Lukino ime, naši pa tiho kot rit! Sramota! Ni čudno, da navija za Zvezdo! Kaj bo za naš klub navijal, ko pa te naši slovenski navijači popluvajo ob prvem kiksu!

Sorodne novice