Šport > Košarka
13217 ogledov

Nov dan, nov izjemen koš Dončića, tokrat kar v natikačih

Luka Dončić Profimedia
Slovenski košarkarski zvezdnik še vedno lahko preseneti tudi soigralce.

Luka Dončić je z neverjetnimi koši na treningih že velikokrat presenetil svoje soigralce pri moštvu Dallas Mavericks, pred dvobojem v Clevelandu, kjer bodo dan pred njegovim rojstnim dnevom tokrat pripravili 'slovenski večer', pa jih je znova pustil odprtih ust.

Tokrat je velezvezdnik lige NBA namreč zadel s povsem druge strani igrišča, za uspešen met, ki ga je izvedel celo brez športne obutve, pa je očitno potreboval le en poizkus.

Dallas Mavericks v Cleveland, kjer ima Dončić vselej bučno podporo, v mestu in okolici namreč prebiva okoli 80.000 potomcev izseljenih Slovencev, prihajajo po porazu proti Indiana Pacers, pred tem so Luka in soigralci zabeležili kar sedem zaporednih zmag. V zelo izenačenem boju za neposredno uvrstitev v končnico trenutno vsaka tekma zasedbe iz Teksasa šteje še nekoliko več. Mavs so osmi na Zahodu, a ima peti Phoenix ob enakem številu porazov le eno zmago več. 

Le dobrih 24 ur po začetku tekme v Clevelandu bo Dallas gostoval še pri Raptors. Na Dončićev 25. rojstni dan bodo 'Slovenian Heritage Night' pripravili tudi v Torontu.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice