Šport > Košarka
14145 ogledov

Pogi ali Rogla? Tako je na novinarsko vprašanje odgovoril Dončić

Luka Dončić Profimedia
Luka Dončić dobil vprašanje o slovenskih asih Toura.

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je konec minulega tedna preživel v Parizu, kjer je bil na sporedu največji turnir ulične košarke. Ob obveznostih, ki jih je imel kot ambasador Jordan Branda, si je vzel čas tudi za pogovor s špansko Marco.

Navijače ekipe Dallas Mavericks je najbolj pritegnilo vprašanje, če bo iskal novo sredino v primeru, da se s franšizo iz Teksasa v naslednjih letih ne bo uspel prebiti do šampionskega prstana. "Ne razmišljam o tem, da bi se preselil drugam. Moj cilj je ostati v Dallasu in z njim osvojiti prvenstvo. Seveda ne veš, kaj se bo zgodilo v prihodnosti, vendar imam namen zmagati z Dallasom. Upam, da se bo to zgodilo," je odvrnil Dončić.

Tyler Currie Streetball Šport Preskočil Dončića in zabil za zmago

Ta je v pogovoru sicer okrcal nekdanji klub Real Madrid, ki se je po srčnem napadu odločil odsloviti trenerja Pabla Lasa. "Ne razumem te poteze. Pablo je odličen trener in izjemna oseba. Mislim, da se vsa zadeva ne bi smela tako odviti. Njegova odslovitev se mi zdi nepoštena. Mnogo ljudi razmišlja enako zaradi reči, ki jih je Pablo v 11 letih dal Realu. Menim, da je najboljši trener v zgodovini kluba," je o trenerju, ki mu je priložnost med člani ponudil že pri 16-ih, dejal Dončić.

Za konec pogovora, ki so objavili na marca.com je sledilo še vprašanje o kolesarski dirki po Franciji. "Kot Slovenec, ali navijate za Rogliča ali Pogačarja?" In odgovor? "Za oba," je odgovoril Dončić.

Na nadaljnje vrtanje, naj izbere enega izmed njiju, je le ponovil: "Ne morem izbrati. Za oba."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice