Šport > Košarka
3599 ogledov

"Pred vsako tekmo sem si zvil džoint"

Matt Barnes Warriors Epa Matt Barnes je z Golden State Warriors osvojil šampionski prstan leta 2017.
Nekdanji košarkar lige NBA je razkril svoje kadilske navade.

Matt Barnes je 13 let igral v ligi NBA. Po nastopanju za Los Angeles Clippers, Sacramento Kings, New York Knicks, Philadelphia 76ers, Phoenix Suns, Orlando Magic, Los Angeles Lakers in Memphis Grizzlies je vrhunec njegove kariere prišel povsem ob koncu, ko je leta 2017 z Golden State Warriors osvojil naslov prvakov.

luka dončić Pred sezono Šport Dončić Dirku, soigralcem in navijačem narisal nasmešek

Barnes, ki je aktivno športno pot zaključil lani, je razkril, kako je potekal njegov tipičen dan v ligi NBA. "Okrog 11. ure je bil strelski trening, domov ali v hotel smo prišli okrog 12.30. Takrat sem si zvil džoint in ga pokadil. Nato sem malce zadremal, se stuširal, nekaj pojedel in šel na tekmo. To je bila moja rutina," je dejal Barnes.

Priznal je, da so imeli nekateri člani njegove družine težave zaradi prekomernega uživanja marihuane. "Sčasoma sem spoznal, koliko lahko pokadim, da to ne bo vplivalo na predstavo na tekmi. Postopoma sem dobil izkušnje," je razkril nekdanji odlični obrambni igralec.

Dejal je še, da je s kajenjem pred tekmami začel že na univerzi UCLA. Razlog za to je bila določena tekma, na kateri je, pod vplivom marihuane, dosegel kar 60 točk.

dirk nowitzki Dirk Šport Legendarni Dončićev soigralec pripravljen biti zgolj rezerva

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice