Šport > Košarka
4638 ogledov

Razglasili so ga za mrtvega, nekaj ur kasneje pa ...

Milt Palacio Epa Milt Palacio (levo) v dresu ruskega Himkija.
Iz ZDA je prišla bizarna zgodba z nekdanjim košarkarjem v glavni vlogi.

V četrtek zjutraj je ameriške medije pretresla novica o smrti Milta Palacia, nekdanjega NBA košarkarja, ki se je mudil tudi na prostorih bivše Jugoslavije.

Luka Dončić Dallas Mavericks NBA Šport V Sloveniji navzgor, v ZDA, tudi zaradi Dončića, strmo navzdol

Palacia, sicer pomočnika trenerja v ekipi Long Island Nets, podružnice Brooklyn Nets v NBA G League, naj bi v noči na četrtek v kanadskem Torontu zbil avtomobil znamke Honda Civic. Po poročanju medijev naj bi Palacia prepeljali v bolnišnico, kjer naj bi podlegel poškodbam.

V četrtek so mnogi povzeli zgodbo in za odziv zaprosili franšizo Brookyln Nets. Toda izkazalo se je, da je bilo porčanje napačno.

"Ta poročila so netočna. Govorili smo z Miltom in z njim je vse v najlepšem redu," je zainteresiranim sporočila Megan Walsh, koordinatorka odnosov z javnostjo pri Nets.

Luka Dončić Popularnost Šport Neverjetno število prodanih Dončićevih dresov govori same zase

Palacio šteje 41 let in je rojen v Los Angelesu. V NBA je igral sedem sezon pri ekipah Vancouver Grizzlies, Boston Celtics, Phoenix Suns, Cleveland Cavaliers, Toronto Raptors in Utah Jazz. Nato se je podal v Evropo in nastopal tudi za beograjski Partizan.

Milt Palacio | Avtor: Epa Epa

Igralsko kariero je sklenil leta 2013 in se preusmeril v trenerske vode. Bil je selektor Belizeja, katerega državljanstvo ima poleg ameriškega, nato pa deloval še na univerzi Idaho in pri kanadskem moštvu Durham United. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice