Šport > Košarka
1222 ogledov

Še eden največjih NBA zvezdnikov neprepoznaven po koroni

Carmelo Anthony Reševalni pas/Twitter
Veteran ekipe Portland Trail Blazers je doživel radikalno fizično transformacijo ter si pridobil vzdevek "Suhi Melo".

Carmelo Anthony se je skupaj s svojo ekipo Portland Trail Blazers preselil v Disneylandov "mehurček", kjer pa praktično nihče izmed naključnih mimoidočih ni mogel prepoznati nekdanjega superzvezdnika Denverja in New Yorka.

Eden najboljših košarkarjev tega tisočletja se je dobesedno "stopil", saj je izgubil mnogo mišične mase, shujšal je za vsaj 10 kilogramov, obenem pa naj bi tako pridobil na hitrosti, s čimer naj bi si uspel še podaljšati kariero, ki se je bližala koncu.

"Melo" je razkril, da je še v marcu na samem začetku pandemije koronavirusa spremenil svojo prehrano ter način treninga, rezultati česar so očitni že na prvi pogled.

"Soigralci me zdaj kličejo 'Suhi Melo', kar sprejmem kot komliment," je s svojim novim videzom zadovoljen Anthony, ki mu v zadnjih NBA sezonah resnično nič ni šlo od rok.

Anthony je sicer zaslovel v dresu ekipe Denver Nuggets, ko je postal eden izmed najboljših košarkarjev na svetu, a je po selitvi v New York k Knicksom postal znan kot igralec, ki igra le za lastno statistiko.

Po odhodu iz New Yorka se je eno sezono mučil pri ekipi Oklahoma City Thunder, po selitvi v Houston pa je za Rakete odigral le 10 tekem.

Carmelo Anthony | Avtor: Epa Epa

Pred letošnjo sezono ga sprva ni želela nobena ekipa, preden so se za njegove usluge vendarle ogreli Portland Trail Blazers, kjer je Anthony ponovno pokazal nekaj zelo dobrih predstav, a se bo z ekipo vseeno težko dokopal do končnice, saj Stezosledci za zadnjim mestom, ki še vodi v playoff, zaostajajo za tri zmage.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice