Šport > Košarka
8535 ogledov

Shaq z morbidno fotografijo iz bolnišnice pretresel košarkarski svet

Shaquille O'Neal Profimedia
Legendarni Shaquille O'Neal je s svojo fotografijo iz bolnišnice hudo prestrašil svoje oboževalce.

Eden najbolj prepoznavnih košarkarjev vseh časov Shaquille O'Neal je v nedeljo zvečer preko socialnih omrežij delil fotografijo, kako leži v bolniški postelji.

Z omenjeno fotografijo je hudo prestrašil svoje oboževalce, ki se presenečeni sprašujejo, zakaj je priljubljeni orjak sploh pristal v bolnišnici. Tudi ameriški mediji so dolgo zgolj ugibali o razlogih za O'Nealov pristanek v bolnišnici ter resnosti situacije.

Nekoliko je javnost pomirilo le dejstvo, da se je NBA zvezdnik ob objavi fotografije pošalil, da tudi v bolnišnici zvesto spremlja košarkarski podcast Ernieja Johnsona in Candace Parker.

A če je tudi po tej hudomušni objavi še obstajal strah, da gre za kaj resnega, je Shaq kmalu pomiril svoje sledilce z najnovejšo objavo na socialnih omrežjih.

"Vsem, ki vas je skrbelo in ste bili zaskrbljeni, bi se najprej rad zahvalil. Ni vam treba skrbeti, šlo je zgolj za menjavo kolka. Hvala vsem, rad vas imam. Toda res ni potrebe za skrb, sem v redu," je zapisal eden najboljših košarkarjev vseh časov.

Komentarjev 1
  • Toma 14:09 21.marec 2023.

    Lahko bi prižgali kakšno luč!

Sorodne novice