Šport > Košarka
3607 ogledov

Nepremagljivi športni velikan: "Luka se bori kot jaz"

floyd mayweather EPA
Veliki navdušenec nad Luko Dončićem je tudi legendarni boksar Floyd Mayweather Jr.

Luka Dončić je dan pred svojim 20. rojstnim dnevom prejel zgodnje rojstnodnevno darilo. Na tekmi svojega povratka po lažji poškodbi je namreč spoznal športnega velikana Floyda Mayweatherja Jr.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💯👊🏻 #legend #$may

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic) on

Dončić, ki je zaradi poškodbe izpustil zadnji dve tekmi svojega Dallasa, je rezkril svoje navdušenje nad dejstvom, da je na tekmi z Los Angeles Clippers naletel na enega izmed največji boksarjev vseh časov.

Čudežni deček slovenske in svetovne košarke se je po koncu tekme slikal z legendarnim boksarjem ter mu tudi podaril dres s svojim podpisom, novinarjem pa je tudi razkril, o čem se je pogovarjal z znamenitim "The Money-em".

Luka Dončić in Floyd Mayweather Jr. | Avtor: Instagram Instagram

Mayweather naj bi Luki dejal, da ga spominja nase, da igra na enak način, kot se on bori, Luka pa je odvrnil, da bi si sam želel pogledati legandarnega boksarja v akciji, preden bi lahko komentiral način njegove borbe.

"Rekel je, da se bori kot jaz. Jaz pa sem odgovoril, da bi se rad o tem prepričal v živo."

Luka pa kljub temu, da ga je s tribun vzpodbujal boksarski šampion, ni mogel popeljati svoje ekipe do zmage. Clippers so zmagali 121:112. Blestel je Montrezl Harrell, ki je dosegel osebni rekord z 32 točkami, medtem ko je Lou Williams dodal 21.

Dončič je sicer dosegel kar 28 točk ter vpisal nov trojni dvojček, a je naletel na kritiko svojega trenerja Ricka Carlislea zaradi kar devetih izgubljenih žog.

Luka Dončić Narisal nasmeh Šport Čudovita poteza Dončića po tekmi

 

Komentarjev 2
  • Avatar Pancynalla
    Pancynalla 00:26 27.februar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • Avatar Pancynalla
    Pancynalla 00:25 27.februar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

Sorodne novice