Šport > Košarka
3347 ogledov

Srb po epski nerodnosti postal spletna senzacija

Bogdan Bogdanović Reševalni pas/Twitter
Tudi mojstri ga včasih polomijo. In to zna biti prav zabavno.

V noči na torek po srednjeevropskem času so Atlanta Hawks gostili Portland Trail Blazers in prišli do zmage (123:114), po kateri so se utrdili na petem mestu vzhodne konference.

Eden najbolj zaslužnih za zmago Sokolov je bil Bogdan Bogdanović. Srbski reprezentant je dosegel 25 točk, tri skoke in tri asistence, zadel je sedem od štirinajstih metov za tri. A kljub temu se je znašel tudi v rubriki "Shaqtin' a Fool", kjer je moč videti najbolj ponesrečene akcije v ligi NBA.

Nikola Jokić NBA Šport Iz Los Angelesa prišle slabe novice za Dončića

Sredi druge četrtine je Atlanta zdrvela v protinapad, Trae Young je podal žogo proti osamljenemu Bogdanoviću. Nekdanji član Partizana in Sacramenta je izgubil ravnotežje, padel po tleh, okroglo usnje pa ga je nato zadelo v glavo.

Dogodek je poskrbel za nekaj smeha med gledalci, igralci in komentatorji, vse skupaj pa je z dobro voljo pospremil tudi odlični strelec iz Beograda.

rodney mott Ne odstopa Šport Sodnik razkriva, kaj mu je zabrusil Dončić: "Pravila so jasna!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice