Šport > Košarka
1921 ogledov

Takšno je stanje srbskega asa, ki je med SP izgubil ledvico

Boriša Simanić Profimedia
Simanić uspešno okreva in bo nadaljeval kariero.

Srbski košarkarski reprezentant Boriša Simanić bo nadaljeval profesionalno kariero, ko bo za to čas, je danes na družbenih omrežjih sporočil njegov manager, Miodrag Miško Ražnatović. Simanić je na svetovnem prvenstvu v Manili po udarcu v ledveni predel in zapletih po operaciji izgubil ledvico.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miško Ražnatović (@misko4raznatovic)

"Prvi obisk Boriše pri nas v agenciji po eni najhujših poškodb na košarkarskem igrišču. Kljub temu je bilo srečanje takšno kot on, polno pozitivne energije, načrtov za košarkarsko okrevanje (ko bo čas) in polno smeha, želje in vere, da prihajajo novi izzivi na košarkarskem igrišču," je ob skupni fotografiji zapisal Ražnatović.

Nadaljevanje kariere je bilo namreč za 25-letnega košarkarja pod velikim vprašajem, zdaj pa se je o tem oglasil tudi njegov agent. "Tako kot je to pokazal v Manili s pošiljanjem motivacijskih sporočil soigralcem iz bolniške postelje, je danes pokazal tudi moč značaja. Dobro ve, da ovir do uspeha ni," je dodal agent.

Šok Šport Srbski krilni center s parketa naravnost v operacijsko sobo SP 2023 Šport Košarkar, ki je Srba spravil v bolnišnico: "Opravičujem se iz dna srca" Boriša Simanić Nepričakovan zaplet Šport Nesrečni srbski košarkar ostal brez ledvice

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.