Šport > Košarka
9936 ogledov

To zdaj stori Luka, ko ga 'ujezijo' sodniki: Tega je konec, nič več

Luka Dončić Profimedia
Dallas po treh gostujočih zmagah doživel poraz

Dončićev Dallas je na četrti tekmi turneje petih gostovanj v nizu doživel prvi hladen tuš. Joel Embiid z 32 točkami in James Harden s 24 točkami in 12 podajami sta vodila Philadelphio do zmage. Na drugi strani je imel napad Dallasa težave s consko obrambo domačinov. Dončić je ob 25-odstotnem metu iz igre dosegel 17 točk in dodal 10 asistenc.

"Ko igrajo consko obrambo moraš zadeti svoje mete, kar pa nam ni uspelo nocoj," je za uradno spletno stran Dallasa predstavo ocenil gostujoči trener Jason Kidd. Najbolj ga je zmotilo počasno kroženje žoge v napadu: "Če jo držiš v rokah, daš obrambi možnost, da prilagodi svojo cono."

Na drugi strani je bil trener Philadelphie Doc Rivers zadovoljen s predstavo svoje ekipe pod obema košema. "Danes smo delovali kot kompletna ekipa, odlično smo delovali," je za spletni portal ESPN dejal Rivers.

Luka Dončić NBA Šport Tudi to se lahko zgodi Dončiću, ni bil ravno zadovoljen

Dončić po odličnih predstavah v zadnjih tednih ni imel svojega večera, je pa znova opozoril nase z odnosom s sodniki - vendar tokrat na drugačen način, kot so ga navajeni navijači. ESPN je izpostavil, da se je Ljubljančan na zadnjih dveh tekmah prenehal prerekati s sodniki, namesto tega se je odločil, da si bo pel.

"Smešno je, odločil sem se, da si bom pel. Izberem kakšno meni ljubo pesem in si jo začnem peti v glavi, da gre občutek nezadovoljstva mimo," je o načinu obvladovanja jeze v odnosu do sodnikov dejal zvezdnik Dallasa, ki je le še dve tehnični napaki oddaljen od suspenza. Izbere si kakšno od slovenskih ali srbskih melodij.

"Resno sem se pogovoril sam s seboj, to ni bilo več sprejemljivo. Rekel sem si, da tako ne gre več naprej. Daje zelo slab videz. Vedel sem, da to počnem, a nisem odnehal. Zdaj je tega konec. Nič več," je že prej v podcastu, ki ga vodi njegov nekdanji soigralec J.J. Redick, izjavil Dončić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice