Šport > Košarka
9649 ogledov

"Na treningu smo imeli nezgodo"

Luka Dončić poškodba
Madridčani držijo pesti za slovenskega zvezdnika.

Real Madrid bo v 21. krogu košarkarske Evrolige gostoval v Moskvi, kjer bo na obračunu z vodilno ekipo tekmovanja CSKA (16-4), kjer bo napadal 14. zmago v sezoni (13-7).

V rusko prestolnico bo po zagotovilu trenerja Pabla Lasa potoval tudi Luka Dončić, čeprav je njegov nastop na tekmi pod velikim vprašajem. Mladi slovenski reprezentant je namreč na zadnjem treningu utrpel zvin gležnja.

"Proti koncu treninga smo imeli manjšo nezgodo. Luka si je zvil gleženj in v zadnjih minutah ni mogel trenirati.  Potoval bo z nami, potem pa bomo videli, če bo nared za tekmo. Ostali igralci so pripravljeni na tekmo s CSKA," je zatrdil trener kraljevega kluba.

Dončić se ponaša z najvišjim statističnim indeksom med vsemi košarkarji Evrolige (24,0). Na tekmo v povprečju prispeva 17,3 točke, 5,4 skoka in 4,5 podaje.

Medtem ko je Dončićev nastop vprašljiv, naj bi se na tekmi v Moskvi na evroligaške parkete vrnil Anthony Randolph.

Naturalizirani slovenski košarkar se je pred dnevi vrnil po poškodbi stopala in že na prvi tekmi v domačem prvenstvu navdušil z najatraktivnejšo potezo, pri kateri mu je asistiral njegov reprezentančni kolega Dončić.

Anthony Randolph Real Madrid Poteza srečanja Šport Spektakularna akcija v režiji Dončića in Tončka
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice