Šport > Moto športi
3828 ogledov

"Ne pogrešam Schumija, skupaj gledava dirke"

schumacher todt Reševalni pas/Twitter
Odgovor na obtožbe nekdanjega Schumacherjevega zastopnika.

Willy Weber, ki je v preteklosti bdel nad kariero Michaela Schumacherja, je družino semkratnega svetovnega prvaka formule 1 obtožil lagnja in zavajanje javnosti z nerazkrivanjem informacij o zdravstvenem stanju legendarnega nemškega dirkača, ki se je ponesrečil na smučanju leta 2013.

"Stokrat sem poskusil kontaktirati njegovo ženo Corinno, vendar se ni odzvala na moje klice. Poklical sem Jeana Todta in ga vprašal, ali naj grem v bolnišnico. Odvrnil mi je, da je prezgodaj in da naj počakam. Naslednji dan sem spet klical, a se ni nihče oglasil. Nisem pričakoval takšnega odnosa. Še vedno sem jezen. Popolnoma so me izključili. Najprej so govorili, da je še prezgodaj, no, zdaj je verjetno prepozno. Minilo je devet let. Morda bi morali končno povedati tako, kot je," je za Gazzetto dello Sport izjavil Weber.

michael schumacher Ostre besede Šport Z vso silo udaril po Corinni: "Schumacherjeva družina laže"

Na njegove besede se je odzval Jean Todt, nekdanji šef Ferrarija in Schumacherjev veliki prijatelj. "Jaz Michaela ne pogrešam, stalno ga videvam. Res je, skupaj gledava dirke. Ampak vseeno pogrešam reči, ki sva jih nekoč počela skupaj," je za RTL dejal Todt.

Ta je že pred časom izjavil, da Schumacherja obišče dvakrat mesečno. "Ne puščamo ga samega. On, Corina, celotna družina in jaz smo marsikaj doživeli skupaj. Lepota skupaj preživetega je del nas in to se nadaljuje. Včasih te uspeh in denar spremenita, vendar se Michael ni nikoli spremenil. Je izjemno močan," je takrat še povedal Todt.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice