Šport > Moto športi
39248 ogledov

Na takšen način Schumacher komunicira z družino

michael schumacher Profimedia
Nepričakovan vir je poskrbel za osupljivo razkritje. "Vem, kako je s Schumacherjem," trdi nekdanja žena Nemčevega dolgoletnega sodelavca.

Zdravstveno stanje Michaela Schumacherja ostaja ena najbolj skrbno varovanih skrivnosti v športnem svetu, vendar dirkačeva družina, ki o tej temi molči, ugibanj pa ne komentira, kljub embargu na novinarje ne more zajeziti odtekanja informacij s strani tako ali drugače obveščenih virov. 

Le teden dni po tem, ko je švicarski nevrolog Erich Riederer v dokumentarnem filmu o nemškem dirkaču izrazil prepričanje, da je Michael v vegetativnem stanju, se je zdaj oglasila italijanska TV voditeljica in model Elisabetta Gregoraci, nekdanja soproga nekoč enega najvplivnejših mož v formuli 1 Flavia Briatoreja. Sloviti italijanski poslovnež je nekdanji šef Benettona, s katerim je Schumacher v 90. letih osvojil dva naslova prvaka.

flavio briatore Elisabetta Gregoraci | Avtor: Epa Epa
Gregoracijeva se je v italijanski izdaji televizijskega šova Big Brother pohvalila, da ima notranje informacije o stanju sedemkratnega svetovnega prvaka.

"Michael ne more govoriti, ampak komunicira z očmi," je povedala in dodala: "Preselili so ga v Španijo. Njegova žena je hišo preuredila v bolnišnico. Samo trije ljudje imajo dostop do njega in jaz vem, kdo so." 

Čeprav je s temi izjavami ovrgla predvidevanja nevrologa, ki meni, da Schumacher ni odziven, pa informacije vseeno niso ravno spodbudne.

michael schumacher ferrari F1 Šport "Schumacher je v vegetativnem stanju"

V obzir je potrebno vzeti tudi (ne)legitimnost samega vira in motiv za takšno razkritje. Dejstvo je, da Elisabetta Gregoraci nima dostopa do Schumacherja, enako velja za njenega bivšega soproga. Možno je, da je informacije pridobila iz dobro obveščenih krogov, ne gre pa izključiti, da gre zgolj za neokusen poskus samopromocije.

Eden redkih legitimnih virov je trenutno še vedno nekdanji šef Ferrarija Jean Todt, ki je nedavno dejal, da se Schumacherjevo zdravstveno stanje ni bistveno spremenilo, vendar drugih podrobnosti ni razkrival. 

"Schumacher se bori," postaja njegova ustaljena fraza.

michael schumacher | Avtor: Profimedia Profimedia

Schumacher VN Bahrajna Bahrajn Mercedes Manama tretji prosti trening ušesa uho Najnovejše Šport Pri Schumacherju brez sprememb

Po navedbah španskih medijev je Schumacher trenutno na Majorki, kjer nadaljuje okrevanje za zidovi 30 milijonov evrov vredne vile. Prestižni objekt, nekoč v lasti predsednika Real Madrida Florentina Péreza, je družina Schumacher kupila pred tremi leti.

schumacher majorka | Avtor: Mirror.co.uk Mirror.co.uk

lewis hamilton Nič od rekorda Šport Hamilton napadel Fio: "Želijo me ustaviti!" valtteri bottas Dovolj ima Šport Bottas: "Samo v vednost... je*ite se!"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.