Šport > Moto športi
5863 ogledov

Šok na dirki! Nekdanji voznik Formule 1 povozil člana svoje ekipe

Takuma Sato Epa
Gledalci niso mogli verjeti, kako neprevidno je nekdanji voznik Formule ena zapeljal v bokse.

Pred petnajstimi leti je Japonec Takuma Sato drvel in navduševal na stezah Formule ena s svojo divjo in napadalno vožnjo, danes pa je izkušeni veteran dirk serije Indy.

Takuma Sato | Avtor: Profimedia Profimedia

Zdaj že 42-letni "Nori Japonec", kot je bil znan iz časov Formule ena, zaenkrat še niti slučajno ne razmišlja o pokoju, kljub temu da je bil avtor velike nesreče na zadnji dirki serije Indy v Teksasu.

Sato je namreč kot vodilni na dirki zapeljal na postanek v bokse, pri tem pa je zelo slabo ocenil svojo hitrost in kot vstopa v bokse, pri čemer je zadel člana svoje ekipe, Chrisa Welcha.

Prizor je izgledal resnično grozno, toda za Welcha se je na srečo vse dobro končalo, saj se je uspel pobrati na noge in je bil takoj prepeljan v zdravniško oskrbo. Kmalu po dirki se je tudi oglasil, da je z njim vse v redu, da je le nekoliko pretresen in poln modric.

Komentarjev 2
  • dusan72 23:55 10.junij 2019.

    Vse kar zaslužiš, je, da ga vlečeš sosedu za 15€/rundo in to je to. Mokre sanje, natega !!!!

  • Sienna_Lowrie 15:32 10.junij 2019.

    Google je plačal za vsak teden dela na spletu od doma 5000 do 8000 evrov. Prvi teden zaslužim 7286 evrov od Googla in sem redni študent in delam 2 uri na dan v prostem času. vsaka oseba se lahko pridruži ...prikaži več temu delu in začne zaslužiti s tem, da sledi tejj strani. ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

Sorodne novice