Šport
11 ogledov

Ne mara zime

1/2
Žurnal24 main
Gostja tokratne rubrike Druga plat je telovadka Adela Šajn. Olimpijka iz Pekinga je razkrila svojo prvo ljubezen in povedala, da zime ne mara. Obožuje pa sladoled.

Adela Šajn je članica Gimnastičnega društva Zelena jama , njen trener pa je Silvo Marinčič . Udeleženka letošnjih OI v Pekingu , ki je na tekmah svetovnega pokala že dvakrat stala na stopničkah (leta 2006 v Mariboru), nam je v naši redni tedenski rubriki Druga plat zaupala, s čim se najraje razvaja in kaj najbolje pripravi v kuhinji. "Včasih sem rada pripravljala sladice, zdaj pa sem jih zaradi športa in zato, ker pazim na linijo, črtala z jedilnika," pove 18-letna Ljubljančanka. Športnica, ki zase pravi, da ni vraževerna, a si pred tekmo po navadi nalakira nohte, nima želje po večjih vsotah denarja. Najbolj se veseli športnih uspehov, najbolj pa je razočarana, kadar ji poškodbe povzročajo težave. In o čem najraje sanja Adela Šajn? Poglejte si videointervju !
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.