Šport > Nogomet
1314 ogledov

Agüero se je pritožil nad sopotniki, tole mu ni bilo všeč

Sergio Aguero Print Screen
Nekdanji argentinski napadalec se je med letom v Katar znašel v neprijetni situaciji.

Upokojeni argentinski napadalec Sergio Agüero je odletel na Bližnji vzhod, kjer bo v Katarju stiskal pesti za svojo reprezentanco v lovu na tretji naslov svetovnega prvaka. 

Nekdanji zvezdnik Atletica, Manchester Cityja in Barcelone, ki je bil zaradi težav s srcem lani prisiljen končati kariero, se je bržkone nadejal mirnega leta, a so imeli njegovi sopotniki drugačne načrte.

Agüero se je namreč znašel na letalu, na katerem se je trlo brazilskih navijačev. Ti so celo pot vriskali, prepevali in se veselili, kar je šlo 34-letniku že kar malce na živce.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

"Celo pot je bilo takole," je posnetku njihovega rajanja pripisal Argentinec, ki se vpričo brazilskih ljubiteljev nogometa ni želel pretirano izpostavljati, zato mu ni preostalo drugega, kot da sklonjene glave prebrodi to neprijetno situacijo.

Agüero je v karieri zabeležil več kot 100 reprezentančnih nastopov, odigral pa je tudi kar nekaj napetih derbijev z največjimi rivali iz Brazilije.

Reprezentančno rivalstvo med južnoameriškima nogometnima velesilama  je eno največjih in najbolj opevanih v vsej športni zgodovini.

To je nedavno izpostavil tudi legendarni Ronaldo Nazario z obrazložitvijo, zakaj si v Katarju ne želi slavja argentinske izbrane vrste. Več o tem TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice