Šport > Nogomet
238 ogledov

Angleški drugoligaš noče Ronalda: "Potrebujemo igralce, ki tečejo"

Vincent Kompany Profimedia
Trener angleškega drugoligaša je izključil možnost sodelovanja s Cristianom Ronaldom.

Portugalski napadalec Cristiano Ronaldo, ki se trenutno mudi na SP v Katarju, je ostal brez kluba, potem ko je v torek (22. novembra) sporazumno prekinil pogodbo z Manchester Unitedom.

Sedemintridesetletni veteran bo imel zadaj proste roke pri izbiri novega delodajalca. Med možnimi destinacijami se omenja Savdska Arabija, zanimanje zanj pa so pokazali tudi pri Chelseaju, Newcastlu in Sportingu.

Cristiano Ronaldo Prestopna bomba Šport Nov premik v sagi, Ronaldo se nudi temu evropskemu velikanu

Na zelo hudomušen način pa se je do Ronaldove situacije opredelil Vincent Kompany, nekdanji dolgoletni branilec Manchester Cityja, danes pa trener angleškega drugoligaša Burnely CF.

"Potrebujemo igralce, ki tečejo," je na vprašanje, ali bi bil pripravljen Portugalca pripeljati na Turf Moor, odvrnil Kompany.

Povedal je tudi, da so se ob neslavnem koncu ljubezni med Ronaldom in Unitedom vsi udeleženci pokazali v slabi luči.

"Po mojem mnenju so s tem vsi izgubili, razen mogoče trener Manchester Uniteda Erik ten Hag. Problem je rešen in prepričan sem, da se bodo zdaj lahko oddaljili od tega."

Tehtajo možnosti Šport Ronaldov odhod sprožil tektonske premike pri Unitedu
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice