Šport > Nogomet
720 ogledov

Dan oddiha se je za Argentinca sprevrgel v nočno moro

lionel messi sergio aguero Epa
V prometni nesreči se je resno poškodoval argentinski napadalec.

Napadalec argentinske nogometne reprezentance in Manchester Cityja Sergio Agüero je bil ponoči vpleten v hudo prometno nesrečo, mediji poročajo, da ga je varnostni pas obvaroval pred najhujšim.

Po prvih poročilih ima zlomljena rebra, z igrišč naj bi bil odsoten vsaj dva meseca. A podrobnejši pregledi v Manchestru ga še čakajo, so potrdili pri Cityju.

Agüero se je ob prostem dnevu z Otoka odpravil v Amsterdam, kjer se je udeležil koncerta kolumbijskega pevca Malume, okoli 23. ure pa je posredovala policija, potem ko se je taksi zaletel v ulično svetilko na poti na letališče.

Po poročilu policije v nesrečo ni bilo vpleteno nobeno drugo vozilo. V taksiju so bile tri osebe, katerih identitete policija ni želela razkriti, vse tri so odpeljali v bolnišnico, a nobena ni utrpela hujših poškodb.

Danes 29-letnika čakajo podrobnejši zdravniški pregledi, po katerih bo znano, koliko časa bo Argentinec res moral počivati.

"Sergia Agüera bodo pregledali klubski zdravniki. Napadalec je preživel prost dan na Nizozemskem, kjer se je poškodoval v prometni nesreči. Zjutraj (petek, op. a.) se bo vrnil v Manchester in opravil pregled pred sobotno tekmo s Chelseajem," je sporočil angleški velikan.

Agüeru je veliko sreče pri okrevanju zaželel tudi njegov nekdanji klub Independiente. "Moč in hitro okrevanje. Vsi smo s tabo v teh težkih trenutkih," so zapisali.

 

@maluma . Gracias por la invitación !!

A post shared by Sergio Leonel Agüero (@10aguerosergiokun) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice