Šport > Nogomet
148 ogledov

Arsenal lovi napadalca, Giroud na izhodnih vratih

Pierre-Emerick Aubameyang Epa
Na nogometni tržnici se dogajanje bliža zimskemu vrhuncu.

V ponedeljek je postalo jasno, da se bo Aymeric Laporte iz bilbajskega Athletica preselil v Manchester City v zameno za 65 milijonov evrov. Zimski prestopni rok se v angleški Premier League konča jutri, na obzorju pa je še en odmeven posel. 

Aymeric Laporte Tržnica Šport Bogati City kupil igralca za rekordno vsoto

Po poročanju otoških in nemških medijev naj bi Arsenal za nogometaša nemške Borussie Dortmund, Pierre-Emericka Aubameyanga odštel 60 milijonov funtov. BBC je poročal, da sta se Arsenal in Borussia že dogovorila za prestop, a pri nemškem klubu bodo 28-letnega reprezentanta Gabona izpustili iz rok le v primeru, če zanj najdejo ustrezno zamenjavo.

Ključni člen prestopa naj bi bil Arsenalov napadalec Olivier Giroud; ali kot neposredna menjava za Aubameyanga ali pa celo kot del tristranskega sporazuma, po katerem naj bi se Giroud pridružil Chelseaju, Michy Batshuayi pa naj bi Chelsea zamenjal za Dortmund.

Saša Gajser Zlatko Zahović Darko Milanič Prestop Šport Zlatku Zahoviću uspel veliki met
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.