Šport > Nogomet
32 ogledov

Barceloni se mudi z Messijevo pogodbo

tito vilanova EPA
Predsednik Barcelone Sandro Rosell je pred dnevi izjavil, da bi bilo neodgovorno čakati s podaljšanjem pogodbe Lionela Messija. Argentincu se pogodba izteče leta 2016, mnenju predsednika katalonskega kluba pa se je pridružil tudi trener Tito Vilanova.

liga prvakov barcelona spartak messi | Avtor: Reuters Reuters
''Messi je najboljši igralec na svetu in morda najboljši vseh časov. Lepo bi bilo, če bi kariero začel in končal v Barceloni. Upam, da bomo lahko še veliko let uživali v njegovih predstavah, ker takšnega igralca ne bomo več videli,'' je mnenje o Argentinu podal Vilanova.

Katalonci se bodo v petem kolu španske lige pomerili z Granado, Vilanova pa razmišlja le o popolnem izkupičku in ne prednosti pred madridskim Realom. ''Nesmiselno je razmišljati o drugih ekipah, saj ne moreš vplivati na to, kaj počnejo. To je izguba časa. Prezgodaj je, da bi govorili o Madridu. Moje misli so osredotočene na Granado,'' je zatrdil Španec, ki ni želel razkriti svoje postave. ''Villa lahko igra 45 minut, morda od začetka ali v drugem polčasu. Ne bom razkril postave,'' je na  vprašanje o fizični pripravljenosti Asturijca povedal Vilanova.

Mourinho Vilanova El Clasico Real Madrid Barcelona | Avtor: Reuters Reuters
Barcelona ne bo mogla računati na usluge Andresa Inieste, Carlesa Puyola in Gerarda Piqueja. ''Dokler sem jaz glavni, ne bomo nikogar silili, da se vrne in tvega še večjo škodo. Zdravje nogometaša je bolj pomembno kot katerakoli tekma,'' je zaključil trener Kataloncev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.