Šport > Nogomet
4490 ogledov

Bišćan blizu odhoda, menjava že znana

Igor Bišćan Bišćan je po eni sezoni zapustil Ljubljano.
Po osvojenem naslovu prvaka se Igorju Bišćanu zelo trese stolček.

Olimpija bo v sredo v Stožicah odigrala finale slovenskega pokala proti Aluminiju, Ljubljančani pa bi v primeru zmage osvojili dvojno krono. Državnemu naslovu, ki so si ga priigrali minuli konec tedna, bi namreč dodali še pokalno lovoriko. Kljub izjemnemu uspehu pa naj bi bilo vedno bolj jasno, da bo po koncu sezone moral klop zapustiti eden glavnih tvorcev uspeha - trener Igor Bišćan. Ta ima podporo med igralci, tudi med navijači, a se je znašel na drugem bregu kot predsednik Milan Mandarić in najvplivnejšemi svetovalci slednjega.

Po pisanju nogomanie.com je naslednik že izbran. Na klop Olimpije naj bi sedel nekdanji slovenski selektor Slaviša Stojanović, ki je bil sicer že v igri pri prejšnjih zelo hitrih kadrovskih spremembah pri ljubljanskem klubu. "Nekdanji uspešni trener Domžal je po izteku kratke epizode v Latviji trenutno brez kluba, zeleno luč za njegov prihod pa naj bi že prižgal tudi Mandarić, ki je sicer v preteklosti že večkrat pogledoval k Stojanoviću," so zapisali na slovenskem nogometnem portalu.

Olimpija Po naslovu Šport Bišćan: Ali bom vodil ekipo v Ligi prvakov? Prezgodaj je za to

Mandarić, ki naj bi tudi resno razmišljal o prodaji kluba, bo moral s sodelavci verjetno še precej zavihati rokave, da bo pristašem Olimpije pojasnil odločitev o odstavitvi trenerja, ki je Ljubljančane popeljal do tako želene lovorike. Bišćan je sicer prvi trener, ki mu je po Mandarićevem prevzemu uspelo službo ohraniti od prvega do zadnjega kroga prvenstva.

Komentarjev 2
  • komentator50 20:03 29.maj 2018.

    Plesala je eno samo poletje .Pa tako dobro je izgledalo.Tipično slovensko s srpskim pridihom.

Sorodne novice