Šport > Nogomet
364 ogledov

Bo Salah postal najdražji na svetu?

Mohamed Salah Liverpool Epa
Liverpool bi lahko poleti veliko zaslužil z egiptovskim napadalcem.

Egiptovski nogometni reprezentant Mohamed Salah je z dobri igrami v dresu Liverpoola, predvsem pa s številnimi goli, postal zanimiv bogatim velikanom, ki si ga želijo v svojih vrstah. 

Zanimanje zanj so že izrazili pri Realu, Barceloni in PSG. Liverpool trdi, da bo vse ponudbe odbil, a je isto govoril za Philippa Coutinha, a ga na koncu prodal. Brazilec je v Barcelono odšel za 160 milijonov evrov.

Če bodo 25-letnega Egipčana že prodali, pa se po poročanju časnika Sun pri Liverpoolu nadejajo, da bodo zanj dobili 225 milijonov evrov odškodnine, kar pomeni, da bi napadalec postal najdražji nogometaš na svetu. Rekord za zdaj drži Brazilec Neymar, ki je lani iz Barcelone v PSG prestopil za 222 milijonov evrov.

Salah je v letošnji sezoni v 41 tekmah dosegel 36 golov. Letos ga bodo lahko navijači občudovali tudi na svetovnem prvenstvu, Egipt bo igral v skupini A, v kateri bodo še Rusija, Saudska Arabija in Urugvaj.

Liga prvakov žreb četrtfinale Liga prvakov Šport Ponovitev finala in angleški derbi
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice