Šport > Nogomet
953 ogledov

Brutalen pretep sredi tekme: padale pesti, 17-letnika brcnili v glavo...

Pretep, Fluminense : Athletico Paranense Reševalni pas/Twitter
Iz Brazilije prihaja šokanten posnetek, kako so igralci mlajših selekcij dveh izmed najbolj znamenitih klubov brutalno obračunali med seboj.

Na finalni tekmi brazilskega U17 državnega prvenstva je prišlo do masovnega pretepa med nogometaši Fluminensea ter Athletico Paranaensea.

Brazilci sicer slovijo po prelepem in romantičnem nogometu, na omenjeni tekmi pa so mladeniči dokazali, da ne zaostajajo veliko niti v svojih MMA veščinah.

Najhuje od vseh jo je odnesel nogometaš Fluminensea, 17-letni Joao Neto, katerega je Joao Gabriel s podplatom svojih nogometnih čevljev brcnil v glavo, nato pa so se na ležečega Neta spravili še preostali nogometaši Paranensea.

Nesrečni Neto je okrvavljen zapustil igrišče, njegova ekipa pa je v nadaljevanju tekme, potem ko je sodnik podelil kar devet rdečih kartonov, uspela maščevati svojega soigralca ter premagati velike rivale za naslov brazilskega prvaka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice