Šport > Nogomet
406 ogledov

Chelsea še drugič v sezoni ostal brez trenerja

Chelsea Epa
Potter ni več trener Chelseaja.

Angleški nogometni strokovnjak Graham Potter ni več trener angleškega prvoligaša Chelseaja, je klub iz Londona sporočil na svoji spletni strani. Chelsea se trenutno nahaja šele na 11. mestu prvenstvene lestvice. V soboto je zabeležil deseti poraz v ligi, ko je na domačem igrišču izgubil proti Aston Villi z 0:2.

"Graham se je strinjal, da bo sodeloval s klubom in omogočil nemoten prehod. V času svojega službovanja nas je popeljal v četrtfinale lige prvakov, kjer se bomo pomerili z Real Madridom. Chelsea bi se rad Grahamu zahvalil za ves njegov trud in prispevek ter mu želi vse dobro v prihodnosti," je zapisal londonski klub.

Sedeminštiridesetletni trener je septembra na klopi modrih zamenjal Thomasa Tuchela. Pred tem je uspešno tri leta vodil Brighton. Kljub slabši poziciji v prvenstvu, je Chelsea popeljal do četrtfinalnega obračuna z madridskim Realom v ligi prvakov, ki bo na sporedu čez deset dni.

Graham Potter | Avtor: Epa Epa

Ekipo bo zdaj v vlogi začasnega glavnega trenerja vodil Bruno Saltor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice