Šport > Nogomet
29 ogledov

Chelsea, Spurs, Arsenal gledajo Iličića

iličić trening stožice slovenija pred belgija 2011 Benjamin Kovač
Josip Iličić navdušuje nove in nove klube. Po namigih iz Anglije po slovenskem reprezentantu sprašujejo celo Tottenham, Arsenal in Chelsea. Maurizio Zamparini naj bi postavil ceno 35 milijonov evrov.

"Palermo je angleškim klubom postavil ceno 30 milijonov funtov (35 milijonov evrov, op. a.). Triindvajsetletni napadalni vezist je v Italiji šele 14 mesecev, Palermu pa se je pridružil za 2,3 milijona funtov (2,68 milijona evrov, op. a.). Ogledniki Chelseaja, Tottenhama in Arsenala so ga opazovali na zadnjih tekmah, vključno ob porazu 0:3 z Juventusom," so zapisali pri Daily Mailu.

Zastopnik Josipa Iličića Amir Ružnić je pred dnevi za zurnal24.si potrdil, da Jojo januarja zagotovo ne bo odšel iz Palerma. Kasneje pa se utegne zgoditi marsikaj. Še posebej če bo Kranjčan nadaljeval z rednim in predvsem navdušujočim igranjem. Morda pa se na Otok poda kar v paketu z Arminom Bačinovićem, za katerega se je ogrela Aston Villa.

Trener Devis Mangia, sicer že Iličićev četrti v dobrem letu pri Palermu, Kranjčanu v zadnjem času precej zaupa, ga redno postavlja v začetno enajsterico, kar mu je Jojo proti Bologni v predzadnjem kolu Serie A vrnil tudi s prvim zadetkom v sezoni. "Ta gol mi ni pomenil veliko. Več mi pomeni to, da sem spet dobil občutek za igro, da sem lahko spet užival in od sebe dal tisto, kar znam. Za zdaj je OK in 'štima', kot bi moralo. Moralo je priti do nekih sprememb. Tako kot v reprezentanci – ni nam šlo in tako je. To je nekaj normalnega v nogometu. Ta zadnja tekma, ki sem jo odigral … Če ves stadion vzklika tvoj priimek, ti to nekaj pomeni, verjetno boš dal tudi več od sebe. Vedno sem bil z navijači in vedno bom, ob tej priložnosti pa se jim lahko le zahvalim," je Iličić na Ptuju pred tekmo z ZDA povedal v diktafon Žurnala24.

Komentarjev 1