Šport > Nogomet
511 ogledov

Članu Uniteda zagrozili z bombo

Harry Maguire Profimedia
Angleški reprezentant se je moral obrniti na policijo.

Nogometaši Manchester Uniteda so nazadnje visoko izgubili na tradicionalno največjem angleškem derbiju, ko jih je Liverpool še drugič v tej sezoni povsem potolkel, tokrat s 4:0. Le dan kasneje je grožnjo o podtaknjeni bombi na njegovem domu prejel Harry Maguire, angleški reprezentančni branilec, ki že precej časa s svojimi slabimi predstavami razburja privržence rdečih vragov. Po mnenju mnogih je eden izmed njih zdaj v svojem besu šel krepko predaleč.

Trent Alexander-Arnold Premier League Šport Po največjem angleškem derbiju sprememba na vrhu

"V zadnjih 24 urah je Maguire prejel resno grožnjo za njegov dom," je novico, ki so jo prvi objavili pri Sunu, za Sky Sports potrdil igralčev predstavnik za stike z javnostjo.

Grožnjo je nogometaš prejel po elektronski pošti. "To je sporočil policiji, ki se je takoj začela ukvarjati s poizvedovanjem. Varnost njegove družine je seveda Harryjeva prioriteta. Na tekmo, ki bo na sporedu konec tega tedna, se bo pripravljal normalno, nadaljnjih podrobnosti v tej zadevi pa ne bo komentiral," je posredno sporočil Maguire.

Policija si je pri preiskavi nogometaševega domovanja in okolice pomagala s psom, a bombe ni odkrila. Do evakuacije doma, v njej so bili tudi branilčeva zaročenka in njuna otroka, pa tako ni prišlo.

Navijači Uniteda so sicer pred časom začeli zbirati podpise, da bi se Maguireju odvzel kapetanski trak v klubu.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice