Šport > Nogomet
35572 ogledov

Drama Kevina Kampla! Med tekmo se zrušil po tleh: "Ne morem dihati!"

Kevin Kampl
1/8
Profimedia
Kevin Kampl je s svojim zadetkom pripomogel k zmagi Lepziga, obenem pa poskrbel za dramatične scene, ko se je med slavjem nenadoma prijel za prsi ter zrušil po tleh.

Red Bull Lepizig je v 28. krogu nemške nogometne lige proti Augsburgu slavil s 3:2, eden izmed junakov tekme pa je bil tudi nekdanji slovenski reprezentant Kevin Kampl, ki je prispeval prvi zadetek rdečih bikov.

Prvi so sicer že v peti minuti povedli bavarski tekmeci, a je v vsega naslednjih petih minutah Leipzig preko Kampla prišel do izenačenja. Nato pa se je odvila prava grozljivka.

Kevin Kampl | Avtor: Profimedia Profimedia

Ob samem zadetku je Kampl padel na hrbet, pri tem pa mu je nasprotni nogometaš pristal na prsi. Nekdanji slovenski reprezentant je vstal in se želel veseliti s soigralci, pri tem pa mu je nenadoma postalo slabo, prijel se je za prsi ter začel klicati, da ne more dihati.

Kampl se je nato naslonil na reklamni pano, preden se je zrušil po tleh. Zaskrbljeni soigralci so v paniki klicali na pomoč zdravniško službo, ki je nemudoma pritekla na igrišče.

Kevin Kampl | Avtor: Profimedia Profimedia

Po nekaj minutah drame pa je Kampl vstal ter celo toliko prišel k sebi, da je lahko nadaljeval s tekmo, katero je igral vse do 79. minute, ko je bil zamenjan.

Leipzig je na koncu tesno zmagal, za nove tri točke pa je bil dovolj dober prvi polčas. Po Kamplovem golu je nato Timo Werner z zadetkoma v 32. in 35. minuti postavil temelje za zmago.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • leonardo 13:29 17.april 2023.

    Naredil dramo za reklamo?

Sorodne novice